Πολιτική

Τσίπρας: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ που θα του πάρουν συνέντευξη

Ο Αλέξης Τσίπρας δώσει το παρών στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ την Τρίτη 2 Ιουλίου, σπάζοντας έτσι το εμπάργκο λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε αυτή του την απόφαση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και τον λόγο για τον οποίο σπάει το εμπάργκο ενώ από πλευρά ΣΚΑΙ έγινε γνωστό ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν απέναντι από τον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΣΚΑΙ “ λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά θα παραχωρήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «θαλάσσια πάρκα» Τουρκίας: Η εθνική κυριαρχία και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της χώρας, δεν είναι διαπραγματεύσιμα
«Η κυβέρνηση να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., της UNESCO και του ΟΗΕ», αναφέρουν Μάντζος - Χριστοδουλάκης
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 2