Πολιτική

Τσίπρας για Νέα Σμύρνη: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να χτυπά αστυνομικούς με τρόπο απάνθρωπο και φρικτό

Δηλώσεις για τα χθεσινά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη έκανε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε σε ενότητα και ομοψυχία και πρόσθεσε πως ο μόνος εγγυητής αυτής της ενότητας είναι ο πρωθυπουργός. 

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ωστόσο ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να ενεργεί με γνώμονα την διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης. «Δυστυχώς όμως ΄χει αποτύχει στην αποστολή του απέτυχε στην διαχείριση της πανδημίας και απέτυχε να συγκρατήσει την βαθειά ύφεση στην οικονομία και σήμερα έρχεται να επιστρατεύσει το ύστατο όπλο των αποτυχημένων, τον διχασμό».

Και συνέχισε: «Την ώρα που η ψυχραιμία και η ενσυναίσθηση θα έπρεπε να τον χαρακτηρίζουν επέλεξε να επιτεθεί με διάγγελμα στους νέους, στους οικογενειάρχες και στους πολίτες μιας μεσοαστικής γειτονιάς. Φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ και σ εμένα προσωπικά». 

Ο κ. Τσίπρας μιλάει για πολίτες νέους και νέες που ξυλοκοπούνται και τρομοκρατούνται μέσα στις ίδιες τους τις γειτονιές. 

«Ο ολισθηρός κατήφορος της έντασης πρέπει να τελειώσει εδώ. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα φορώντας μάλιστα το εθνόσημο να χτυπάει ανελέητα και να απειλεί ζωές συμπολιτών του και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χτυπά αστυνομικούς με τρόπο απάνθρωπο και φρικτό. Καλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει να επενδύει στον διχασμό. Η Ελλάδα του 2021 δεν θα επιστρέψει στην δεκαετία του 1950. Εχουμε την ευθύνη να μην επιτρέψουμε και έχουν την ευθύνη να μην το συνεχίσουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5