Πολιτική

Τσίπρας για Σεπόλια: Το «νόμος και τάξη» που έταξε ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας

«Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την δολοφονία στα Σεπόλια.

«Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτήν τη φορά, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ», σημειώνοντας πως «το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές». «Ως πότε;», ρωτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου - ΠΑΣΟΚ στη Βουλή για την πρόεδρο της ΑΠΔΠ - «Μας κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε», «υπηρετείτε σχέδιο»
Η κόντρα για την πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού ξεκίνησε από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, συνεχίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και συνεχίστηκε στην Ολομέλεια
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Επίθεση Μαρινάκη σε Ανδρουλάκη και Τσίπρα: «Σκεφτόμουν, στη μάχη για τη δεύτερη θέση, τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για απουσία «ποιότητας» στον δημόσιο λόγο – Τι είπε για τα ισραηλινά ταχύπλοα και την αναθεώρηση του άρθρου 16
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά
Ο Νικόλας Φαραντούρης περνά την πόρτα του ΠΑΣΟΚ – Ανεβάζει τους ρυθμούς διεύρυνσης η Χαριλάου Τρικούπη
Τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται είναι της Νίνας Κασιμάτη η οποία τώρα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και της Θεοδώρας Τζάκρη η οποία επίσης προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αλλά και του Θάνου Μωραΐτη
Φαραντούρης και Ανδρουλάκης