Πολιτική

Τσίπρας για Χριστόφια: “Αποτίω φόρο τιμής σε ένα σπουδαίο τέκνο της Κύπρου”!

Το εγκώμιο του Δημήτρη Χριστόφια έπλεξε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπογράφοντας το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

“Είμαι σήμερα εδώ για να αποτίσω φόρο τιμής σε ένα σπουδαίο τέκνο του λαϊκού κινήματος και του κυπριακού λαού, έναν σπουδαίο ηγέτη της Αριστεράς, σε έναν άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, στον αγώνα για τη δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, για να μπορεί όλος ο κυπριακός λαός, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι να ζουν ειρηνικά”, δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας.

[read4more]

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε νωρίτερα τα γραφεία του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού, όπου τον υποδέχθηκε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άνδρος Κυπριανού.

Αφού υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ΓΓ του ΑΚΕΛ Δ. Χριστόφια ο κ. Τσίπρας τόνισε στους δημοσιογράφους:

Στη μνήμη του Δημήτρη Χριστόφια, συνέχισε ο πρωθυπουργός, “οφείλουμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή, αλλά και για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος. Ο Δημήτρης Χριστόφιας δεν είναι πια ανάμεσά μας, αλλά η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή στον αγώνα των αδικημένων, των κατατρεγμένων, των αδύναμων, στον αγώνα για δικαιοσύνη και ζωή. Θα τον θυμόμαστε πάντα”, κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν μπορεί το ρωσικό φυσικό αέριο να μπαίνει στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα, την Τουρκία
«Η Ελλάδα είναι πάροχος ενέργειας και ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τις ενεργειακές υποδομές χωρίς γεωπολιτικές εντάσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ζάππειο
155
Πιερρακάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Η επίδρασή του θα διαρκέσει πολύ πέρα από τη λήξη του – Έρχονται νέα μέτρα για το Στεγαστικό
«Η διαβούλευση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ. Όπως συμβαίνει πλέον σε όλη την Ευρώπη, ο ρόλος του ταχυδρόμου ενισχύεται ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα»
Κυριάκος Πιερρακάκης