Πολιτική

Τσίπρας… online! Βροχή ερωτήσεων στο isyriza και απαντά την Δευτέρα!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη Δευτέρα, 17.02.2020 ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει ζωντανά στις ερωτήσεις που του έθεσαν μέλη μέσω της πλατφόρμας isyriza στο πλαίσιο της διαδικασίας iask&watch, που εγκαινιάζεται από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαμός στο isyriza!

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, συνολικά πάνω από 1.600 ερωτήσεις μελών της πλατφόρμας isyriza τέθηκαν στον κ. Τσίπρα μέσω του iask&watch, με το συντριπτικό 75% μεταξύ εκείνων που έθεσαν τις ερωτήσεις να αποτελούν νέα μέλη της πλατφόρμας. “Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, γεγονός που οδήγησε και στην παράταση της διαδικασίας υποβολής ερωτήσεων”, αναφέρουν. Επισημαίνουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι το 40% αυτών που έστειλαν ερωτήσεις, είναι εργαζόμενοι ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον από ανέργους, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους.

Click4more: Βόμβες Βαρουφάκη! Κατέθεσε φάκελο με τα στικάκια από τα ιστορικά Eurogroup του 2015! – Επιστρέφω τον φάκελο ως απαράδεκτο, είπε ο Πρόεδρος της Βουλής

Κατά τις ίδιες πηγές, η πλειοψηφία των ερωτήσεων αφορούσε στην επικοινωνία του κόμματος και τη στάση των ΜΜΕ προς αυτό, την πορεία της οικονομίας και τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς το συνέδριο. Επιπλέον, αρκετά από τα μέλη της πλατφόρμας μετέφεραν μια σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Οι ερωτήσεις ομαδοποιηθήκαν και 50 από αυτές τέθηκαν σε ψηφοφορία στα μέλη της πλατφόρμας, προκειμένου να επιλέξουν ποιες θα απαντηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πηγές του κόμματος επισημαίνουν ότι πάνω από 13.000 μέλη μπήκαν στην πλατφόρμα τις τελευταίες δύο μέρες προκειμένου να δουν τις ερωτήσεις και να συμμετέχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας, γεγονός που “αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο τρόπο επικοινωνίας που εισαγάγει ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Απαντά ο Τσίπρας

Τη Δευτέρα αναμένεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ζωντανά στις ερωτήσεις, ενώ μέλη της πλατφόρμας θα παρευρίσκονται  στον χώρο για να του υποβάλουν τις ερωτήσεις που επιλέχθηκαν. Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη θα έχουν όσοι κι όσες είναι μέλη του isyriza.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι σταδιακά ενεργοποιούνται οι νέες δυνατότητες του isyriza, της ψηφιακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ “που επανανοηματοδοτεί τη σχέση ενός πολιτικού κόμματος με τους πολίτες, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση για πρώτη φορά στη χώρα μας.” “Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να ακολουθήσει την εποχή του και να χρησιμοποιήσει καινοτόμα εργαλεία στη διαμόρφωση της πολιτικής του”, προσθέτουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στα εγκαίνια της νέας Διεύθυνση Κυβερνοχώρου: «Η πατρίδα δεν μένει αδρανής απέναντι στις νέες απειλές»
«Οι πόλεμοι δεν διεξάγονται μόνο στο φυσικό πεδίο, αλλά και στο ψηφιακό μέτωπο», τόνισε ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια του νέου χώρου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ
ΕΛΑΣ κατά Μαρινάκη για πρώτη κατοικία: «Έτσι βλέπει η ΝΔ την κοινωνική πολιτική, ως προσβλητική»
Η εκπρόσωπος του κόμματος Τσίπρα απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για τα κόκκινα δάνεια και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν έχει διάθεση να συγκρουστεί με τα συμφέροντα
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ
Ζαχαριάδης και Ακρίτα στηρίζουν Δούκα μετά την επίθεση Καιρίδη: «Ο Κακλαμάνης να κάνει συστάσεις», «Όχι ίσες αποστάσεις εδώ»
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν «τοξικό και αντιδημοκρατικό λόγο» από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ - Το χρονικό της αντιπαράθεσης με τον δήμαρχο Αθηναίων
Ζαχαριάδης, Δούκας, Ακρίτα
13