Πολιτική

Τσίπρας: «Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια»

Έντονα αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας στις δύο τροπολογίες που έφερε στο... παρά πέντε η κυβέρνηση στο διυπουργικό πολυνομοσχέδιο λίγο πριν ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μέσα από μήνυμά του τονίζει ότι οι συγκεκριμένες διαδικασίες είναι «κατά παραγγελία του ΣΕΒ», συμπληρώνοντας πως «Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει τα εξής:

«Τροπολογίες, πέντε λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας που καταργούν τον πυρήνα της φιλεργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έφερε αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση. Καταργούν την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις καθώς και την ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζόμενούς τους.

Και νομοθετούν καθ’ υπαγόρευση του ΣΕΒ και δεν τολμούν να υπερασπιστούν την επιλογή τους. Στα κλεφτά φέρνουν μνημονιακές τροπολογίες, μετά τα μνημόνια.

Ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι τελικά κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΕΒ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3