Πολιτική

Τσίπρας: Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ.Τσίπρας με ανάρτησή του στα social media αναφέρει: «Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες στους δικούς του ανθρώπους».

Συλλυπητήρια και από ΣΥΡΙΖΑ

«Η απώλεια του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα εν ώρα καθήκοντος προκαλεί σε όλους τους Έλληνες βαθιά οδύνη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο συλλυπητήριο μήνυμά του και προσθέτει: «Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς λόγια για να εκφραστεί η θλίψη για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου.

Αυτή η τραγική στιγμή αποτελεί μια υπόμνηση για το ρίσκο που αναλαμβάνουν, ακόμα και με την ίδια τη ζωή τους, όλοι οι άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων για την ασφάλεια της πατρίδας. Η συμπαράστασή μας στον πόνο της οικογένειας του αυτή τη δύσκολη ώρα είναι αμέριστη. Οι σκέψεις όλων μας είναι στις έρευνες που συνεχίζονται για τον εντοπισμό του κυβερνήτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεόφιλος Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, ώστε να αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία η αθωότητά μου
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ υποστηρίζει ότι η παρέμβασή του αφορούσε αποκλειστικά την επίσπευση πληρωμής νόμιμων δικαιωμάτων αγρότισσας και δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Θεόφιλος Λεονταρίδης
Μαρινάκης κατά Τσίπρα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όσο πέφτει στις δημοσκοπήσεις, τόσο περνάει πάνω από τον πήχη του θράσους»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι οι πολίτες έχουν ανάγκη από λύσεις και όχι από πολιτικούς που, όπως αναφέρει, επιλέγουν «φτηνά κόλπα» και αναπαράγουν «ξεπερασμένα συνθήματα»
Παύλος Μαρινάκης
Δημοσκόπηση Alco: Στο 11,8% «ψαλιδίστηκε» το προβάδισμα της ΝΔ λόγω ΟΠΕΠΕΚΕ, 18,6% αναποφάσιστοι, το 15% βλέπει θετικά το κόμμα Καρυστιανού
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι πολίτες αναφορικά με την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, στον απόηχο των εξελίξεων στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Εκλογές 188
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας 18