Πολιτική

Τσίπρας: Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα

Τη βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ.Τσίπρας με ανάρτησή του στα social media αναφέρει: «Βαθιά η θλίψη όλων μας για τον άδικο χαμό του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες στους δικούς του ανθρώπους».

Συλλυπητήρια και από ΣΥΡΙΖΑ

«Η απώλεια του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα εν ώρα καθήκοντος προκαλεί σε όλους τους Έλληνες βαθιά οδύνη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο συλλυπητήριο μήνυμά του και προσθέτει: «Δεν είναι εύκολο να βρει κανείς λόγια για να εκφραστεί η θλίψη για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου.

Αυτή η τραγική στιγμή αποτελεί μια υπόμνηση για το ρίσκο που αναλαμβάνουν, ακόμα και με την ίδια τη ζωή τους, όλοι οι άνθρωποι των Ενόπλων Δυνάμεων για την ασφάλεια της πατρίδας. Η συμπαράστασή μας στον πόνο της οικογένειας του αυτή τη δύσκολη ώρα είναι αμέριστη. Οι σκέψεις όλων μας είναι στις έρευνες που συνεχίζονται για τον εντοπισμό του κυβερνήτη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8