Πολιτική

Βαρεμένος για Τσίπρα: «Του στοίχισαν οι προεκλογικές δηλώσεις» – «Προσπάθησε να προσεγγίσει τους κεντρώους»

«Του στοίχισαν οι προεκλογικές δηλώσεις» σχολίασε ο Γιώργος Βαρεμένος για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Αναφερόμενος δε στην επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος τόνισε πως το κόμμα πρέπει να πείσει τους Έλληνες πολίτες πως έλαβε το μήνυμα των εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βαρεμένος είπε για τον Αλέξη Τσίπρα πως «προσπάθησε να προσεγγίσει τους Κεντρώους». «Το πρώτιστο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να παραμείνει κόμμα εξουσίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Φυσικά, στον στρατηγικό ορίζοντα “βλέπω” μία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και γενικότερα τον χώρο της κεντροαριστεράς. Διότι, πώς αλλιώς θα οικοδομηθεί μία εναλλακτική λύση απέναντι σε αυτή τη “σαρωτική” επικράτηση της δεξιάς με την ακροδεξιά; Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί μία συντηρητική “στροφή” από ένα μέρος της κοινωνίας», σημείωσε.

 

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πείσει τον κόσμο ότι έλαβε υπόψη το εκλογικό αποτέλεσμα, να αναβαθμισθεί και με αυτή την έννοια να “βγει” ενδυναμωμένος. Όμως, χρειάζεται να επιδείξει ωριμότητα, για να το επιτύχει αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να πλησιάσει τους κεντρώους, τού κόστισαν οι προεκλογικές δηλώσεις. Το κόμμα πρέπει να σφυρηλατήσει την πολιτική και ιδεολογική του φυσιογνωμία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 6 χρόνια διακυβέρνησης: Θα συνεχίσω να παλεύω, δεν αποφεύγω τις ευθύνες
«Ξέρω ότι χρειάζεται να αλλάξουν πολλά ακόμα στην πατρίδα μας. Και γι' αυτό θα συνεχίσω να παλεύω. Παίρνω δύναμη από τις στιγμές που όλοι οι Έλληνες νιώσαμε υπερήφανοι»
Από την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019
Προκόπης Παυλόπουλος: «Με αιφνιδίασε όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το δημοψήφισμα – Κρατήσαμε πρακτικά από την σύσκεψη εκτός από ένα σημείο»
Τι είπε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την εισβολή του Παναγιώτη Λαφαζάνη - Όλα όσα αποκάλυψε για το τηλεφώνημα με τον Αλέξη Τσίπρα όταν του ανακοίνωσε πως θα κάνει δημοψήφισμα
Προκόπης Παυλόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
7
Στη Λιβύη ο Θάνος Πλεύρης με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το «τσουνάμι» μεταναστών: Το «παζάρι» και τα «ανταλλάγματα» για να μειωθούν οι ροές
Η Ελλάδα έγινε ήδη η δεύτερη χώρα μετά την Κύπρο που έχει μεταβάλει τη στάση της απέναντι στα αιτήματα για άσυλο από Σύρους πολίτες
Πρόσφυγες και μετανάστες στην Αγυιά Χανίων 1
Κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο Πολάκης θεσμικά αιτήθηκε την πληρωμή σε αγρότες και κτηνοτρόφους» – «Βιαστικοί ή συνυπεύθυνοι;»
Δημοσιεύματα και διαρροές με ονόματα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το σημερινό για τον Παύλο Πολάκη έχουν στόχο να κρύψουν την ευθύνη του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή 3
Άδωνις Γεωργιάδης: «Προσφεύγω άμεσα στην δικαιοσύνη» – Διάψευση για εμπλοκή του σε υπόθεση κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης
«Δεν θα επιτρέψω κανένας να παίξει ξανά με την Τιμή και την Υπόληψή μου. Αρκετά υπέφερα από την λάσπη και τις συκοφαντίες στο παρελθόν. Ως εδώ!»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης