Πολιτική

Βασίλης Κικίλιας και Geoffrey Pyatt σε κλειστή συνάντηση για την Υγεία

Στη συνάντηση συμμετείχαν υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ Geoffrey Pyatt.

Η ανάγκη δημιουργίας ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του υπουργείου Υγείας και των φορέων της αγοράς, η δημιουργία προϋποθέσεων προκειμένου η Ελλάδα να προσελκύσει επενδύσεις στον τομέα της Υγείας και, κυρίως, η παροχή αποτελεσματικών σε σχέση με το κόστος υπηρεσιών υγείας στον Έλληνα πολίτη, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν σε κλειστή συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ Geoffrey Pyatt. Επίσης εκπρόσωποι μελών του Επιμελητηρίου – τα μέλη της επιτροπής φαρμακευτικών εταιρειών και της επιτροπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και διαγνωστικών – οι οποίοι παρουσίασαν τα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους.

Οι κ.κ. Κικίλιας και Κοντοζαμάνης απάντησαν στα ερωτήματα των μελών του Επιμελητηρίου, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν τις προτάσεις τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης
Κόντρα Πολάκη - Παπαθανάση στη Βουλή για τον Πιερρακάκη στο Eurogroup: «Θα γίνει πιο μισητός και από τον Ντάισελμπλουμ», «εσείς χειροκροτούσατε τον Βαρουφάκη»
Η επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του υπουργού Εθνικής Οικονομίας στην προεδρία του Eurogroup προκάλεσε το «καρφί» του αναπληρωτή υπουργού
Ο Παύλος Πολάκης 6