Πολιτική

Βουλευτές σε Παπανδρέου: “Τα μέτρα έγιναν… χιλιόμετρα!”

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για να αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης ζήτησαν πολλοί βουλευτές στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ομιλητές ήταν λιγότεροι από άλλες φορές, μόλις 24 γράφτηκαν στον κατάλογο, ενώ είχαμε ακόμα και.. αφιερώσεις στον κ.Παπανδρέου.

Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία ήταν την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού ήταν όταν σηκώθηκε ο κ. Ντίνος Βρεττός ο οποίος του φώναξε: “Τόσα χρόνια τι κάναμε;” Και όταν ο κ.Παπανδρέου ολοκλήρωσε την ομιλία του πήγε δίπλα του, χωρίς όμως να έχει διευκρινισθεί με ποιου την πρωτοβουλία έγινε αυτό.

Από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές ήταν όταν σε μια αποστροφή του λόγου του ο Ανδρέας Μακρυπίδης έκανε την κριτική του λέγοντας: “Τα μέτρα έγιναν χιλιόμετρα!”

Πιο γλαφυρός ακόμα ο κ.Χρήστος Μαγκούφης ο οποίος αφιέρωσε στον κ.Παπανδρέου το τραγούδι “Συ μου χάραξες πορεία” και μάλιστα υπερθεμάτισε λέγοντας: “Να μας κόψετε όχι έναν αλλά 2 μισθούς για να σωθεί η χώρα.”

Η κα Ελπίδα Τσουρή αναρωτήθηκε: “Γιατί ψηφίζουμε νομοσχέδια και δεν αποδίδουν; Να βρούμε τα αίτια και να τα χτυπήσουμε. Θα πρέπει επιτέλους να εξηγήσουμε τι συμβαίνει στην κοινωνία, στα παιδιά μας και τους δημοσιογράφους.”

Επικριτικός και ο κ.Σαλαγιάννης ο οποίος επίσης ζήτησε από την κυβέρνηση να εξηγήσει τι μας έχει φέρει μέχρι εδώ. Πρόσθεσε οτι θα στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης γιατί κανείς δεν θέλει να αναλάβει το ρίσκο της χρεοκοπίας.

“Αντι να παιρνουμε μέτρα και να φορολογούμε τον κοσμάκη πρέπει να βρουμε πρωτίστως γιατί δεν αποδίδουν τα μέτρα που έχουμε πάρει μέχρι τώρα γιατί δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να σπάσουμε τα πάσης φύσεως κατεστημένα συμφέροντα. Μήπως είμαστε δειλοί, μεγαλωμένοι σε θερμοκήπιο;”
, είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Κάποιοι θέλουν να βγούμε από το ευρώ”, είπε ο Παπανδρέου στους βουλευτές του

Ασυνέπεια χωρίς όριο – Μιαμιση ώρα στήσιμο στους βουλευτές από τον πρωθυπουργό

Λεπτό προς λεπτό: Η ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης
Αφροδίτη Νέστορα: «Μαμά, συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
Η Βάγια Νέστορα, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2026, όταν σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση με εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι της οικογένειας της Αφροδίτης Νέστορα στη Θεσσαλονίκη
H Αφροδίτη Νέστορα μαζί με την μητέρα της Βάγια Νέστορα 8