Πολιτική

Χαρδαλιάς για θανάτους από κορονοϊό: «Κρατήστε τις κατάρες…» – Η οργισμένη ανάρτηση στα social media

Με μια οργισμένη ανάρτηση στα social media ο Νίκος Χαρδαλιάς στράφηκε εναντίον όσων αμφισβητούν τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την πανδημία του κορoνοϊού. Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δημοσίευσε και έναν πίνακα με τους με τους θανάτους που έχουν καταγραφεί σε χώρες της ΕΕ.

«Κρατήστε κάποιοι τα αναθέματα, τις κατάρες, τις παράλογες και μικροπολιτικές απορίες και εξυπνακίστικες αναλύσεις. Και μην αναρωτιέστε γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Κάθε μέτρο, κάθε απόφαση έχει ένα μόνο κριτήριο, την ανθρώπινη ζωή. Και όλες οι απαντήσεις είναι στον παρακάτω πίνακα», έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Στην ανάρτησή του στο twitter, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναδημοσίευσε έναν πίνακα του Γιώργου Κύρτσου με τους θανάτους σε χώρες της ΕΕ ανά εκατομμύριο κατοίκους, ύστερα από 1 χρόνο πανδημίας.

Αναλυτικά τα στοιχεία που παρουσιάζονται στον πίνακα:

  • Βέλγιο: 1.916
  • Τσεχία: 1.859
  • Σλοβενία: 1824
  • Ηνωμένο Βασίλειο: 1822
  • Ιταλία: 1. 608
  • Πορτογαλία: 1.576
  • Ουγγαρία: 1.501
  • Ισπανία: 1.461
  • Βουλγαρία: 1.444
  • Κροατία: 1.349
  • Γαλλία: 1.260
  • Σλοβακία: 1.257
  • Σουηδία: 1.249
  • Ελλάδα: 598
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη