Πολιτική

Χαρδούβελης σε Βούλτεψη: E-mail; Ποιο e-mail;

Ούτε ο Γκίκας Χαρδούβελης, ούτε ο Γιάννης Βρούτσης ούτε ο Σταύρος Παπασταύρου. Η Σοφία Βούλτεψη ήταν εκείνη που έμαθε πρώτη απ’ όλους για το απαντητικό e-mail της τρόικας. Αλλά το περίεργο είναι από ποιον το έμαθε η κυβερνητική εκπρόσωπος...

Ήταν 07:15 το πρωί της Τετάρτης και η κα Βούλτεψη ήταν καθ’ οδόν προς τα στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής όπου ήταν καλεσμένη. Τότε δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κανάλι που ήθελε το σχόλιό της για το e-mail της τρόικας.

Μόνο που δεν ήταν ενήμερη. Σκέφτηκε όμως πως θα ήταν ο υπουργός Οικονομικών. Τηλεφώνησε λοιπόν από το κινητό της στον Γκίκα Χαρδούβελη.

«Τι λέει το e-mail της τρόικας; Βγαίνω τώρα σε κανάλι και θέλω να ξέρω τι να πω» του είπε αλλά φαίνεται πως ο υπουργός Οικονομικών δεν είχε ιδέα για ποιο e-mail του μιλούσε.

«Ποιο e-mail;» ήταν η απάντηση του Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος ήταν στο σπίτι του ακόμα και δεν είχε ανοίξει τον υπολογιστή του.

Τότε, η Σοφία Βούλτεψη τον ενημέρωσε πως δημοσιογράφοι την ενημέρωσαν πως έχει φτάσει στο e-mail της τρόικας με τις απαντήσεις των δανειστών επί των ελληνικών προτάσεων. Και τότε, αφού έβγαλε ένα επιφώνημα έκπληξης, ο υπουργός Οικονομικών έτρεξε να διαβάσει τι έλεγε το e-mail.

Μετά την ενημέρωση έλεγε σε συνεργάτες του ότι αυτό που φταίει στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα είναι το… τρίτο πόδι.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος
Τραγικό «παιχνίδι» της μοίρας για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο: Βοήθησε να πολλαπλασιαστούν οι απινιδωτές στη χώρα αλλά «έσβησε» σε παραλία που δεν διέθετε τη σωτήρια συσκευή
Σήμερα υπάρχουν περίπου 70 απινιδωτές στον δήμο Σιθωνίας, ωστόσο στην παραλία που έπαθε ανακοπή ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, δεν έχει τοποθετηθεί τέτοιο μηχάνημα
Απόστολος Βεσυρόπουλος 13