Πολιτική

Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: Η μάχη για τη φέτα, συνεχίζεται

Για το θέμα της φέτας και την εμπορική και οικονομική συμφωνία Ε.Ε Καναδά (CETA) αναφέρθηκε σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην έκθεση Agrothessaly 2017.

 Ο κ. Κόκκαλης είπε: “Η ελληνική κυβέρνηση στις 16 Μαΐου 2016 δια του υπουργού κ. Αποστόλου πέτυχε ευνοϊκή δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την φέτα. Η μάχη συνεχίζεται, δεν είναι εύκολη υπόθεση και πρέπει να γίνει διακομματικό το θέμα διότι η φέτα είναι εθνικός πλούτος”.

Ο κ. Κόκκαλης ερωτηθείς να σχολιάσει την θέση της Ν.Δ, πως η CETA είναι θετική για την Ελλάδα, είπε πως “δεν νομίζω η Ν.Δ να ρώτησε τους κτηνοτρόφους αν είναι καλή συμφωνία”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βασίλης Κικίλιας: 85 Έλληνες ναυτικοί εντός της εμπόλεμης ζώνης, 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων στη Μέση Ανατολή
Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλιας, τις τελευταίες ώρες έχουν καταγραφεί επιθέσεις με πυραύλους και drones σε εμπορικά πλοία, καθώς και πλήγματα σε λιμενικές εγκαταστάσεις, ναυτικές βάσεις και υπεράκτια υποδομή
Δεξαμενόπλοιο
ΠΑΣΟΚ: Φρένο στην 13ωρη εργασία – Πρόταση για 35ωρο χωρίς μείωση μισθών
Στο ΠΑΣΟΚ ζητούν ακόμα την καταπολέμηση του χάσματος αμοιβής μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά και την ενίσχυση και θωράκιση του θεσμικού πλαισίου για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων
ανδρουλάκης 5