Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Euro 2021: Ζήσε την γιορτή του ποδοσφαίρου με νέα τηλεόραση!

Euro 2021: Ζήσε την γιορτή του ποδοσφαίρου με νέα τηλεόραση!

Στις 11 Ιουνίου ξεκινά το Euro 2020, ή Euro 2021 για να είμαστε πιο ακριβείς. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι ένας μήνας γεμάτος ποδόσφαιρο. Η ποδοσφαιρική μαγεία που μας έλλειψε πέρσι επανέρχεται και κάθε ποδοσφαιρόφιλος ανυπομονεί να ζήσει κάθε δευτερόλεπτο του τουρνουά.

Η Ελλάδα δεν συμμετέχει στα τελικά της διοργάνωσης, ούτε είναι μεταξύ των χωρών που θα φιλοξενήσουν αγώνες. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις το Euro λοιπόν είναι με μία νέα τηλεόραση! Η σέντρα του Euro 2021 πλησιάζει, οι προσφορές σε τηλεοράσεις έχουν ξεκινήσει, οπότε ήρθε η ώρα να θυμηθούμε τα πάντα για τη φετινή διοργάνωση και να επιλέξουμε την TV που θα μας βάλει μέσα στην ποδοσφαιρική δράση!

Euro 2021: Πότε και που;

Όπως είπαμε και στην αρχή του κειμένου, το Euro 2021 ξεκινά στις 11 Μαΐου. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Olimpico της Ρώμης μεταξύ Ιταλίας και Τουρκίας. Από εκείνη τη βραδιά ξεκινά μία «μάχη» ενός μήνα. Οι δύο εθνικές που θα κυριαρχήσουν στις φάσεις του θεσμού θα διεκδικήσουν το τρόπαιο το βράδυ της 11ης Ιουλίου στο Wembley του Λονδίνου. Το φετινό Euro θα είναι για πρώτη φορά πολυπολιτισμικό, καθώς θα διεξαχθεί σε 11 διαφορετικές χώρες, με 24 εθνικές ομάδες να συμμετέχουν στα τελικά.

Πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη τηλεόραση για το Euro 2021

Η επιλογή τηλεόρασης περνάει από πολλά στάδια. Πρέπει να σκεφτείς μέγεθος, ανάλυση και χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι. Ας ξεκινήσουμε από το πιο εύκολο από αυτά, την ανάλυση. Οι 4K τηλεοράσεις προσφέρουν σήμερα μία κορυφαία ποιότητα απεικόνισης, ενώ είναι και πολλοί προσιτές. Άρα δεν αξίζει να πας σε μοντέλο με χαμηλότερη ανάλυση, ούτε έχει νόημα (οικονομικά) να επενδύσεις σε 8K μοντέλα αυτή τη στιγμή. Πάμε τώρα στο μέγεθος. Αυτό εξαρτάται από την απόσταση από την οποία θα βλέπεις. Για μία 4K τηλεόραση σε απόσταση ενός μέτρου ταιριάζει ένα μοντέλο 49-55ʺ. Αν η απόσταση κυμαίνεται μεταξύ 1,2 με 1,5 μέτρα, τότε ταιριάζει ένα μοντέλο 65 έως 75ʺ. Για αποστάσεις μικρότερες από 1 μέτρο επίλεξε ένα μοντέλο διαγωνίου 43ʺ.

Ας περάσουμε τώρα και στα χαρακτηριστικά. Η νέα σου TV, από τη στιγμή που μιλάμε για σύγχρονα 4Kμοντέλα, θα είναι σίγουρα smart, οπότε δεν χρειάζεται να ψάξεις για αυτό. Από εκεί και πέρα, κάθε ποδοσφαιρόφιλος θα εκτιμήσει μία τηλεόραση με PVR και Timeshift. Μέσω αυτών των χαρακτηριστικών θα μπορείς να «παγώσεις» τη φάση, να τη γυρίσεις πίσω και να την ξαναδείς. Θα είναι σαν να έχεις VAR στο σαλόνι σου δηλαδή! Πολύ χρήσιμο θα σου φανεί και το Picture-in-Picture, με το οποίο θα μπορείς να βλέπεις δύο προγράμματα ταυτόχρονα. Μόλις αρχίσει ο αγώνας μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις και το “FootballMode” ή “Sports Mode” στην τηλεόρασή σου. Αυτή η λειτουργία θα κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά, την κίνηση πιο ομαλή και τον ήχο πιο εντυπωσιακό.

Euro 2021: Οι καλύτερες τηλεοράσεις

Αφού είδαμε όλα τα must-have της νέας σου τηλεόρασης, ας δούμε τώρα και μερικά από τα καλύτερα μοντέλα που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Η πρώτη τηλεόραση που ξεχωρίσαμε είναι η 55άρα SonyKD55XH9096. Η Triluminos οθόνη με Full Array LED φωτισμό εξασφαλίζουν κορυφαία εικόνα, ενώ ο ήχος μπορεί να είναι ακόμα και Dolby Atmos. Η 55άρα Samsung QE55Q95TC είναι ακόμα μία εξαιρετική πρόταση στις ίδιες διαστάσεις. Τον χαρακτηριστικό που την διαχωρίζει από τους ανταγωνιστές είναι η Quantum Dotτεχνολογία νανοκρυστάλλων για απόλυτη ακρίβεια χρώματος, και οι smart λειτουργίες του έξυπνου λειτουργικού. Στις 65 ίντσες, η LG OLED65CX6LA προσφέρει εικόνα που δεν θα βρεις σε καμία LED. Το μαύρο του OLED πάνελ δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο, ενώ ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης του πάνελ είναι ιδανικός τόσο για αθλητικά γεγονότα, όσο και για gaming.

Euro 2021: Ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική εμπειρία με Public

Οι επιλογή τηλεόρασης για το Euro 2021 μας οδήγησε στο Public, καθώς εκεί βρήκαμε «δυνατές» προσφορές, αλλά και πολλά έξτρα που θα κάνουν την παρακολούθηση αγώνων πιο απολαυστική. Το πρώτο από αυτά είναι η Soundbar LG SJ3, η οποία θα δώσει άλλο ήχο στους αγώνες και οτιδήποτε άλλο παρακολουθείς. Και επειδή οι αγώνες βλέπονται καλύτερα με παρέα, σου προτείνουμε να εξοπλίσεις την κουζίνα με τη συσκευή hot dog Ariete 186, για να απολαμβάνεται απολαυστικά σνακ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Θες ακόμα περισσότερες πληροφορίες για να αποφασίσεις; Επισκέψου την ειδική σελίδα Public για το Euro2021 για να επιλέξεις την νέα σου τηλεόραση!

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις