Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Xiaomi 13: Τα Public υποδέχονται τη νέα σειρά smartphones, που προσφέρει δώρα στους καταναλωτές

Xiaomi 13: Τα Public υποδέχονται τη νέα σειρά smartphones, που προσφέρει δώρα στους καταναλωτές

Τα Public, #1 προορισμός τεχνολογίας, φέρνουν την ολοκαίνουργια σειρά smartphones Xiaomi 13 και το γιορτάζουν μαζί με το brand, που προσφέρει ξεχωριστά δώρα, συμπληρώνοντας ιδανικά την εμπειρία χρήσης!

Εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σχεδιασμένα με μαεστρία, τα νέα μοντέλα Xiaomi 13, 13 Lite και 13 Pro παρουσιάστηκαν πρόσφατα και περιλαμβάνουν κορυφαία χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν την τεχνογνωσία Xiaomi: Σε αυτά βρίσκουμε τον καλύτερο επεξεργαστή της αγοράς (Qualcomm), κάμερα με κορυφαίους φακούς που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εμβληματική εταιρεία φωτογραφίας Leica, την πιο αναβαθμισμένη εμπειρία φόρτισης, αλλά και εξαιρετική κατασκευή, με σασί αλουμινίου και κεραμική πλάτη, αλλά και πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη.

Με τις αγορές συσκευών της σειράς Xiaomi 13, οι καταναλωτές κερδίζουν τα ακόλουθα δώρα:

  • Xiaomi 13 Lite: Ως τις 30 Μαρτίου, με κάθε αγορά της συγκεκριμένης συσκευής οι καταναλωτές κερδίζουν ακουστικά Bluetooth Redmi Buds 4 Pro, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
  • Xiaomi 13 & Xiaomi 13 Pro: Με κάθε αγορά των συγκεκριμένων συσκευών, οι καταναλωτές κερδίζουν συμμετοχή σε σεμινάρια φωτογραφίας από την ακαδημία δημιουργικής φωτογραφίας Leica Academy αλλά και συνδρομές στις υπηρεσίες YouTube Premium & Google One. Όσοι μάλιστα, παράλληλα την αγορά των συγκεκριμένων μοντέλων, σκέφτονται να αποσύρουν την παλιά τους συσκευή μέσω Pandas, κερδίζουν κουπόνια αυξημένης αξίας προς εξαργύρωση!

Αναλυτικά παρακάτω, τα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών της σειράς Xiaomi 13:

Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro

Τα δύο κύρια μοντέλα έρχονται σε διαφορετικό μέγεθος, με επεξεργαστή τον νέο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 με οκτώ πυρήνες (1+2+2+3) και πανίσχυρη GPU. Η μνήμη των δύο μοντέλων είναι 8 και 12GB, αναλόγως παραλλαγής, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι 256GB. Το μέγεθος του Xiaomi 13 είναι 6,36 ίντσες, με οθόνη AMOLED ανάλυσης 1080×2400 pixels, ενώ το μέγεθος του Xiaomi 13 Proείναι 6,73 ίντσες, με οθόνη LTPO AMOLED ανάλυσης 1440×3200 pixels. Και οι δύο οθόνες φτάνουν τα 120Hz σε refresh rate. Και τα δύο μοντέλα έρχονται με Android 13 και MiUI 14.

Σε σχέση με την κάμερα, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Leica, στο Xiaomi 13 βρίσκουμε κεντρικό αισθητήρα στα 50 megapixels, με φακό 23mm f/1.8, και οπτική σταθεροποίηση. Η δεύτερη κάμερα είναι telephoto με αισθητήρα 10 megapixels, ενώ η τρίτη ultrawide με αισθητήρα 12 megapixels. Στο 13 Pro, όμως, η κεντρική κάμερα έρχεται με μεγαλύτερο αισθητήρα μίας ίντσας στα 50,3 megapixels, φακό f/1.9, και οπτική σταθεροποίηση. Η δεύτερη κάμερα (tele) διαθέτει οπτικό zoom 3,2×, και αισθητήρα 50 megapixels, όπως και η τρίτη (ultrawide)!

Xiaomi 13 Lite

Πρόκειται για το μικρότερο και πιο προσιτό εκ των τριών μοντέλων, που έρχεται με κορυφαίο hardware για την κατηγορία του. Σε αυτό, βρίσκουμε τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 7 Gen 1 με οκτώ πυρήνες (1+3+4) και νέα GPU, ενώ κυκλοφορεί με 8GB RAM και χωρητικότητα 256GB. Το μέγεθος του 13 Lite είναι 6,55 ίντσες και διαθέτει οθόνη AMOLED με refresh rate έως 120Hz. Ομοίως, εξοπλίζεται με Android 13 και MiUI 14. Στον τομέα της φωτογραφίας, το Xiaomi 13 Lite έρχεται με τρεις οπίσθιες κάμερες, μια κεντρική στα 50 megapixels, μια ultrawide στα 8 megapixels, και μια macro στα 2 megapixels.

Μπαταρία και φόρτιση

Ιδιαίτερη μνεία χρειάζεται να γίνει για την μπαταρία και τον τρόπο φόρτισης των τριών μοντέλων της σειράς. Το 13 Lite εξοπλίζεται με μπαταρία Li-Po στα 4500mAh και υποστηρίζει φόρτιση 67W. Το Xiaomi 13 έρχεται με την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας και την ίδια ισχύ φόρτισης, η οποία όμως θα είναι ελαφρώς ταχύτερη, ενώ διαθέτει και ασύρματη φόρτιση 50W. Τέλος, το 13 Pro έρχεται με ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία στα 4820mAh, αλλά εδώ βρίσκουμε ενσύρματη φόρτιση 120W και 50W ασύρματη.

Xiaomi 13 μόνο από τα Public, για ευελιξία στην εξόφληση και την παράδοση

Τα νέα μοντέλα της σειράς Xiaomi 13 καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες. Με μια επίσκεψη στα καταστήματα Public αλλά και στοPublic.gr οι καταναλωτές μπορούν να τα κάνουν δικά τους, με την υπηρεσία προστασίας συσκευής Safety Net, που παρέχει εγγύηση για έναν ολόκληρο χρόνο, με δυνατότητα επέκτασης έως και 5 χρόνια ακόμα. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα επίσης να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε 1.200 σημεία του δικτύου της BOX NOW σε όλη την Ελλάδα, μέσω της υπηρεσίας Locker Pickup.

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις