Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα 10 καλύτερα gadgets γι’ αυτά τα Χριστούγεννα!

Τα 10 καλύτερα gadgets γι’ αυτά τα Χριστούγεννα!

Τα Xριστούγεννα έρχονται και το newsit.gr πήγε στα Public για να επιλέξει και να σας προτείνει τα 10 καλύτερα gadgets για να κάνετε δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή ακόμα καλύτερα γιατί όχι και στον εαυτό σας 

Η επιλογή ομολογουμένως ήταν πολύ δύσκολη μιας και μέσα στο 2016 είδαμε πολλά νέα προϊόντα με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες όπως smartphones, tablets, υπολογιστές, ασύρματα ηχεία, φωτογραφικές μηχανές, head sets εικονικής πραγματικότητας. Έτσι προσπαθήσαμε να επιλέξουμε ένα από κάθε είδος για να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. 
 
Ξεκινάμε λοιπόν:
 
Laptop HP Pavilion x2 10-n103nv
Όλα πλέον είναι mobile οπότε χρειάζεσαι το απόλυτο μηχάνημα που θα μπορεί είναι ευέλικτο καινα σε ακολουθήσει όπου και αν είσαι. To HP Pavilion x2 10-n103nv αποτελεί την επιτομή της φορητότητας αφού μπορεί και ξεχωρίζει για την εξαιρετική του αυτονομία αλλά και τον σχεδιασμό του με την αποσπώμενη οθόνη αφής που το μετατρέπει από laptop σε tablet!
 
Smartphone Huawei Honor 8 32GB Dual Sim
 
Όλοι έχουμε στην τσέπη μας ένα smartphone με το οποίο επικοινωνούμε, ενημερωνόμαστε, τραβάμε φωτογραφίες ή ακόμα ελέγχουμε και το έξυπνο σπίτι μας.Το Honor 8 είναι η νέα premium συσκευή της Huawei η οποία διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό και απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα σου φανούν χρήσιμα στην καθημερινότητα σου.
 
MLS Jet 3G – Tablet 8″ 3G
 
Τα Tablets είναι αναπόσπατο κομμάτι στην καθημερινότητα όλωνμικρών και μεγάλων αφού πλεόν τα χρησιμοποιούμε πολλές φορές αντί του υπολογιστή μας. Το MLS Jet 3G είναι ένα κομψό, στιλάτο & πανέξυπνο tablet που υπόσχεται να σας συντροφεύει όπου και αν είστε.
 
Action Cam Nilox Mini F Full HD WiFi
 
Για τους λάτρεις της περιπέτειας η Full HD action κάμερα Nilox αναλαμβάνει να καταγράψει όλες τις εμπειρίες σας με 30 fps και να τις στείλει μέσω WiFi απευθείας στο smartphone σας για να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας
 
Gaming Headset – Speedlink Medusa XE 5.1 True Surround
Τα videogames είναι πλέον στη ζωή μας και συνεχώς αναβαθμίζονται τόσο στα γραφικά τους όσο και στον ήχο τους.
Το Speedlink Medusa XE 5.1 True Surround είναι κατασκευασμένο για την απόλυτη εμπειρία gaming αφού προσφέρει κρυστάλλινο ήχο με υποστήριξη 5.1 Surround.
 
Πικάπ Pro-Ject VT-E R (OM5e) Κόκκινο
Ο μοντέρνος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός συναντά την κομψότητα και δημιουργούν το πικάπ Pro-Ject VT-E R (OM5e) το οποίο σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο σαλόνι σας και θα σας προσφέρει μοναδική εμπειρία ακρόασης των αγαπημένων σας δίσκων
 
Parrot Swing & Flypad – Mini Drone με κάμερα
Τα drones είναι το νέο trend που όπως φαίνεται θα μείνει αφού εκτός από τις απίστευτες ώρες πτήσεις, μπορεί να προσφέρει νέες ιδέεες για φωτογραφίες και όχι μόνο… Το Parrot Swing Drone είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο mini Drone με μοναδικές λειτουργίες και χειρισμό από το smarphone σας, ή το ειδικό χειριστήριο του.
 
SBS Smartphone VR Headset & Joystick – Μάσκα Εικ. Πραγματικότητας
 
Η εικονική πραγματικότητα μπορεί να φαινόταν κάποτα σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας όμως πλέον είναι πραγματικότητα και δεν είναι μόνο για τους λίγους κι εκλεκτούς. To SBS Smartphone VR Headset & Joystick είναι ένα προσιτό VR headset το οποίο έρχεται για να αποδείξει πως η μαγεία της εικονικής πραγματικότητας δεν είναι για λίγους και εκλεκτούς αλλά για όλους!
 
e-Tracker GPS Nilox Bodyguard
Αν θέλεις να τα ξέρεις όλα τότε με το e-Tracker Nilox Bodyguard μπορείς να γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται το παιδί σου, ο σκύλος σου ή το αυτοκίνητό σου
 
Scooter Razor California Longboard Wood Deck
Οι σύγχρονες πόλεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες για τους κατοίκους τους. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ο πιο γρήγορος τρόπος μετακίνησης, αλλά πάντα υπάρχει το λεγόμενο «last mile», η απόσταση δηλαδή που πρέπει να διανύσεις από τη στάση του μετρό ή του λεωφορείου μέχρι τον προορισμό σου. Την απόσταση αυτή την κάνεις με τα πόδια. Γιατί να μην την κάνεις με ένα kick scooter ή γενικά ένα scooter; Το Scooter Razor California Longboard Wood Deck είναι κατάλληλο για παιδιά και ενηλίκους- αντέχει μέχρι 100 κιλά! Δοκίμασε το!

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε