Χωρίς κατηγορία

Άρθρο “κόλαφος” της Ahval: Ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται τα “ρήγματα” του NATO!

Η πρόσφατη Σύνοδος Κορυφής του NATO «έδειξε» ότι ένα κοινό ανακοινωθέν δεν είναι ικανό να «καλύψει» τα ρήγματα της Συμμαχίας, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί τις επερχόμενες κρίσεις σε χώρες-κλειδιά όπως η Τουρκία του Ερντογάν, αλλά και στη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Το 2020 «έρχονται» αλλαγές, καθώς θα διεξαχθούν οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές, η Μέρκελ θα αποσυρθεί από την εξουσία και ο Ερντογάν βλέπει ότι η χρονική συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για την επίτευξη των δικών του προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα