Ελλάδα

Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς – «Ήταν στιγμιαίο, ειπώθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε»

«Τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε "Δεν ήρθε στο ραντεβού". Μετά έβαλε τα κλάματα και μου έλεγε "θα αυτοκτονήσω"» είπε η 20χρονη κοπέλα του δράστη στους αστυνομικούς

«Ζητώ συγγνώμη. Ό,τι έγινε ήταν στιγμιαίο. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλα ειπώθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του 20χρονου «μαχαιροβγάλτη του Αγίου Δημητρίου» στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, λίγα λεπτα μετα την παράδοση του στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και την κυνική παραδοχή, πως αυτός είναι ο άνθρωπος που σήκωσε το μαχαίρι και με ένα χτύπημα στην καρδιά, «πήρε» τη ζωή του 27χρονου γιού του αστυνομικού.

Ο δολοφόνος, που είναι φαντάρος στο Ναυτικό, μετα την άγρια πράξη του στο Πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο και τον κλοιό της ΕΛ.ΑΣ να σφίγγει γύρω του, αποφάσισε να πάει ένα 24ωρο μετά στις Αρχές να παραδοθεί και να παραδεχτεί τη φρικαλέα πράξη του, το βράδυ της Τετάρτης (22.4.26) στο Πάρκο Ασυρμάτου.

Όπως είπε, ό,τι έκανε, το έκανε με αφορμή την 18χρονη κοπέλα του με την οποια ο 27χρονος αξιωματικος του εμπορικού ναυτικού διατηρούσε σχέση τρία χρόνια και χώρισαν, σύναψε σχέση μαζί του, όμως το θύμα εξακολουθούσε να της στέλνει μηνύματα επανασύνδεσης.

Ο 20χρονος τοτε, ζήτησε από το θύμα να συναντηθούν για να λύσουν το θέμα και το ραντεβού εξελίχθηκε σε ενέδρα θανάτου, όταν ο νεαρός έχασε τον έλεγχο μετά από λογομαχία με το θύμα και πάνω στην οργή του, έβγαλε το μαχαίρι που κουβαλούσε πάνω του και τον δολοφόνησε.

Παρών, ήταν και ένας 21χρονος φίλος του, ο οποίος είδε λεπτό προς λεπτό το σκηνικό της φρίκης ομως δεν είπε τίποτα στις Αρχές.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης και ο φίλος του συναντήθηκαν με τις 20χρονες κοπέλες τους και πήγαν σε ένα airbnb της περιοχης των νοτίων προαστίων όπου παρέμειναν μέχρι το ξημέρωμα. 

«Μου έλεγε “θα αυτοκτονήσω”»


Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε η 20χρονη «πέτρα του σκανδάλου», που επί τρία χρόνια υπηρξε κοπέλα του 27χρονου και στη συνέχεια όταν το θύμα της ζήτησε να χωρίσουν, έκανε σχέση με τον 20χρονο δολοφόνο.

Όπως είπε, γνώριζε για το ραντεβού του νυν συντρόφου της με τον πρώην, όμως μετά τη  δολοφονία, στη συνάντηση τους στο airbnb δεν της είπε αρχικά τιποτα.

Όταν τον ρώτησε τι έγινε της είπε ό,τι δεν πήγε ο 27χρονος στο ραντεβού, όμως όταν αποκαλύφθηκε η άγρια δολοφονία, αναγκάστηκε να παραδεχθεί τι συνέβη.

«Έβαλε τα κλάματα και είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει» είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς.

Πρώτος εμφανίστηκε στις αρχές ο 21χρονος φίλος του μαζί με τις δύο κοπέλες οι οποίοι είπαν όλα όσα γνώριζαν ενώ ο δράστης λίγες ώρες αργότερα πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν όλοι στο Ναυτοδικείο, όπου εκεί θα γίνει διαχωρισμός, ο 18χρονος θα κρατηθεί ενώ οι υπόλοιποι τρεις θα οδηγηθούν στην εισαγγελία.

Σε ο,τι εχει να κάνει με το παρελθόν του, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δράστης είναι παιδί χωρισμένων γονιών, δεν είχε σταθερή δουλειά τώρα είναι φαντάρος στο Ναυτικό, ενώ στο παρελθόν έχει ξανασυλληφθεί από τις αρχές για κατοχή μιας πεταλούδας. Κάτι που σημαίνει ότι συνήθιζε να κουβαλάει πάνω του μαχαίρια. 

Το «ματωμένο» χρονικό

Το ραντεβού θανάτου κλείστηκε λίγες ώρες νωρίτερα. 

Ο 27χρονος γιος του ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας, βρισκόταν στο σπίτι με τους γονείς του και έβλεπε τηλεόραση οταν ο 20χρονος ναύτης του ζήτησε να συναντηθούν.

Δέχθηκε μήνυμα και η συνάντηση ορίστηκε στο Πάρκο Ασυρμάτου. Άλλωστε και οι δύο μένουν σχετικά κοντά και ο δολοφόνος είχε πάρει άδεια από το Ναυτικό που υπηρετεί.

Το τελευταίο διάστημα είχε συνάψει σχέση με την 18χρονη κοπέλα η οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό για τρία χρόνια με το θύμα. 

Ο 27χρονος γιος του ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το χωρισμό. Έστελνε μηνύματα στη νεαρή κοπέλα της ζητούσε να βρεθούν και να συζητήσουν κάτι που εξόργιζε τον νέο της σύντροφο

Η ερωτική αντιζηλία φούντωσε ανάμεσα στους δύο νεαρούς και το βράδυ της Τετάρτης κανονισαν το μοιραίο ραντεβού για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

«Έλα να καθαρίσουμε ένα πράμα»


Το ενα sms που έλαβε το θύμα απο τον μετέπειτα δολοφόνο του έλεγε: «Έλα να καθαρίσουμε ένα πράμα…».

Ο δράστης 20 ετών μαζί με τον φίλο του 21 ετών συνάντησαν το θύμα στο πάρκο.

Ο 27χρονος πήγε με το αυτοκίνητο του πατέρα του, καθως στη συνέχεια είχε κανονίσει να πάνε με φιλο του για φαγητό στο Παλαιό Φάληρο.

Άρχισαν να μιλάνε έντονα και λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε ο διαπληκτισμός.

Οι δύο νεαροί πιάστηκαν στα χέρια. Ξαφνικα ο 20χρονος φαντάρος βγάζει ένα μαχαίρι και το καρφώνει στην καρδιά του 27χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω…Πιάστηκαν στα χέρια…», είπε στους αστυνομικούς ο 21χρονος που ήταν μπροστά στο αιματηρό σκηνικό.

Όπως υποστήριξαν οι δύο νεαροί μετά έφυγαν με όχημα πήγαν και πήραν τις κοπέλες τους και κάθισαν όλοι μαζί κάπου σε ένα δωμάτιο για να αποφασίσουν τι να κάνουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην Κρήτη: Ενίσχυση δυνάμεων και αυξημένη ετοιμότητα
«Όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε τις προληπτικές ενέργειες για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας, τη ζωή μας, την περιουσία μας και το φυσικό μας περιβάλλον» σχολίασε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Σύσκεψη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην Κρήτη
«Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα, είναι πολύ καλό παιδί» λέει η μητέρα του 20χρονου δράστη της δολοφονίας του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
«Είμαι άσχημα ψυχολογικά αυτή τη στιγμή. Εγώ ξέρω ότι το παιδί μου δεν έχει κάνει τίποτα» λέει στο newsit.gr η μητέρα του νεαρού που ομολόγησε τον φόνο του 27χρονου και δηλώνει μετανιωμένος
Δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο 62