Χωρίς κατηγορία

Μητσοτάκης, Μαρέβα, Κωνσταντίνος με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στο Γενικό Προξενείο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Μετά τη συνάντηση που είχαν στην Αρχιεπισκοπική Έδρα, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και ο κ. Μητσοτάκης, περπάτησαν μέχρι το παρακείμενο κτίριο του Γενικού Προξενείου.

Μαζί τους ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Πρόξενος Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και Εκκλησιαστικά Θέματα, Αντώνης Διαματάρης.

Διαβάστε περισσότερα στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άνδρες της ασφάλειας του Ζελένσκι σχεδίαζαν να τον δολοφονήσουν στο γραφείο του το 2024 – Τι αποκάλυψε ο επικεφαλής της SBU
«Το σχέδιο ήταν να εξοντωθεί ο Πρόεδρος Ζελένσκι στο αεροδρόμιο Ρζεσζόφ. Εξετάστηκαν αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός FPV drone και ενός ελεύθερου σκοπευτή», αποκάλυψε ο Βασίλ Μαλιούκ
Βολοντίμιρ Ζελένσκι