Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Νόμιζα ότι ο Πάνος Καμμένος είναι “μπούλης” [vid]

Αλέξης Τσίπρας: Νόμιζα ότι ο Πάνος Καμμένος είναι “μπούλης” [vid]

Πάνο μου! Αλέξη μου! Με ένα περιστατικό από τα φοιτητικά του χρόνια, στο οποίο, όλως περιέργως πρωταγωνιστούσε – χωρίς να το ξέρει- ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε την ομιλία του στη Νίσυρο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός θυμήθηκε την πρώτη φορά που επισκέφτηκε το ακριτικό νησί. Ήταν τότε ακόμη φοιτητής και είχε πάει καλοκαίρι για διακοπές. Με ένα σλίπινγκ μπαγκ, μια σκηνή και τίποτα άλλο. Και δήλωσε συγκινημένος που σήμερα επέστρεψε.

Αλλά εκείνο που προκάλεσε αίσθηση ήταν η αναφορά του στον κυβερνητικό εταίρο του. Όπως είπε, τότε «ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Πάνο Καμμένο και ο ίδιος δεν το ξέρει. Ήταν το πανηγύρι της Παναγίας, ήταν πολύ συγκινητικά, με κρέας και βραστές πατάτες. Τότε ο Πάνος ήταν ένας πολιτευτής της δεξιάς και είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας μπούλης. Ένα παιδί πλούσιας οικογένειας».

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στον υπουργό Άμυνας: «Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ζεστός άνθρωπος και είχε εξαιρετική λαϊκή αποδοχή». Και κατέληξε λέγοντας: «Παρά τις σημαντικές διαφορές μας με τον Πάνο Καμμένο έχουμε μια κοινή έγνοια και στόχο: θέλουμε αυτός ο τόπος να πάει μπροστά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε