Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ραγδαίες εξελίξεις! Τηλεφώνημα Τσίπρα σε Καμμένο: Εάν είναι γνήσια τα tweets του υφυπουργού θα αντικατασταθεί

Ραγδαίες εξελίξεις! Τηλεφώνημα Τσίπρα σε Καμμένο: Εάν είναι γνήσια τα tweets του υφυπουργού θα αντικατασταθεί

– Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Πάνο Καμμένο από τις Βρυξέλλες και ζήτησε διερεύνηση της υπόθεσης
– Το Μαξίμου διαρρέει πως εάν ισχύουν τα tweets του Δημήτρη Καμμένου δεν συνάδει με την ηθική της συγκυβέρνησης
– Τα ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια του νέου υφυπουργού στο twitter δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου
– Όλη η επιστολή της Βασιλικής Κατριβάνου – «Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα»
– Και ο Παπαδημούλης κατά Καμμένου: Είναι ακραίος και ρατσιστής

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο στον οποίο ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης .

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητήθηκε από τον Καμμένο, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού .

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο Πάνος Καμμένος εν συνεχεία επικοινώνησε με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, προκειμένου να διευκρινιστεί το θέμα.

Ο λόγος της αναστάτωσης είναι τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς ο κ. Καμμένος στα social media τα οποία έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και έχουν χαρακτηρισθεί ομοφοβικά και ρατσιστικά. Οι αντιδράσεις δεν είναι μόνο σε επίπεδο συζητήσεων πίσω από τις κάμερες. Ήδη η κα Βασιλική Κατριβάνου, μέλος των 53 που θεωρούνται εσωκομματική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή της στον πρωθυπουργό ζητάει την αποπομπή του.

Η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου έκλεψε την παράσταση στα social media. Με αφορμή το βεβαρημένο παρελθόν του νέου υφυπουργού Υποδομών, όσον αφορά τα επικριτικά σχόλια που έκανε κατά καιρούς εναντίον συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, προκλήθηκε… τσουνάμι αντιδράσεων από εκατοντάδες χρήστες του Twitter και του Facebook. Ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται σε… μονταζιέρες, αλλά ζητά συγγνώμη και καταγγέλλει τον ομοφοβισμό και τον ρατσισμό! Την ανακοίνωση, μάλιστα, την υπογράφει ως “Βουλευτής Β’ Πειραιά”. Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει…

Ακολουθούν κάποια από τα επίμαχα σχόλια που προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις. Ο κ. Καμμένος στην ανακοίνωσή του δεν διευκρινίζει ποια από αυτά είναι προϊόν μοντάζ και ποια φέρουν την υπογραφή του.




Mε πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε