Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έκτωρ Κουφοντίνας: Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη! “Θράσος”!

Έκτωρ Κουφοντίνας
Φωτογραφία από Facebook / Έκτωρ Κουφοντίνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας παίρνει διήμερη άδεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιδρά και ο γιος του ηγετικού στελέχους της 17 Νοέμβρη, Έκτωρ Κουφοντίνας, επιτίθεται στον αρχηγό της ΝΔ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το αίτημα που έκανε το ηγετικό στέλεχος της 17 Νοέμβρη φέρεται να έχει γίνει δεκτό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πρωί της Πέμπτης 09.11.20217 ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει από την φυλακή. Η Νέα Δημοκρατία ασκεί σφοδρή κριτική και ο Έκτωρ Κουφοντίνας απαντά.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Αντιδρά ο Μητσοτάκης, απαντά ο Έκτωρ Κουφοντίνας!

Είναι μια είδηση που… έσκασε σαν βόμβα! Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει από τις φυλακές. Έστω για διήμερη άδεια…

Οι αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία ήταν σφοδρές! Η πρώτη ήρθε από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών“.

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτωρ Κουφοντίνας. Ο οποίος έγραψε στο Facebook:

“Πέφτουν οι μάσκες λοιπόν. Βλέπουμε ποιοι παρενέβαιναν στη δικαιοσύνη που αρνιόταν το δικαίωμα στην άδεια εδώ και 8 χρόνια, παραβιάζοντας κατάφωρα και συστηματικά τον νόμο, ζητώντας επίμονα μια δήλωση αποκήρυξης.

Σήμερα δεν έγινε τίποτε άλλο από το πιο απλό και αυτονόητο: Εφαρμόστηκε ο νόμος. Ο ισχύον νόμος. Ο αστικός νόμος. Έστω και με καθυστέρηση 8 ετών. Το μόνο που είναι «αδιανόητο» κ. Μητσοτάκη είναι το θράσος σου. Μια λέξη μόνο: Siemens”.

Δείτε την ανάρτηση

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις