Κόσμος

Κρατούσαν αιχμάλωτο σπάνιο ουρακοτάγκο αλμπίνο με γαλάζια μάτια [pics]

Ένας εξαιρετικά σπάνιος ουρακοτάγκος αλμπίνο με ξανθές τρίχες και γαλάζια μάτια διασώθηκε στο Borneo όπου τον κρατούσαν αιχμάλωτο οι ντόπιοι.

Ο 5χρονος ουρακοτάγκος που κρατούνταν σε αιχμαλωσία διασώθηκε από το BOS Foundation που δραστηριοποιείται στην Ινδονησία.

Ο σπάνιος ουρακοτάγκος έχει χλωμό δέρμα, τρίχωμα και μάτια και είναι ευαίσθητο στο φως, με τον οργανισμό να επισημαίνει ότι είναι ο πρώτος αλμπίνο που έχει διασωθεί.

Διασώθηκε στις 29 Απριλίου μετά τις πληροφορίες που έφτασαν στους ανθρώπους του Οργανισμού από την αστυνομία.

“Θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε και να της κάνουμε τις συνήθεις εξετάσεις υγείας. Είχε αιχμαλωτιστεί από τους κατοίκους της περιοχής για δύο ημέρες και εξακολουθεί να εμφανίζει άγριες συμπεριφορές, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσε να απελευθερωθεί σύντομα στο φυσικό περιβάλλον”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απελευθερώνεται ο Αμερικανοϊσραηλινός όμηρος Ίνταν Αλεξάντερ - «Δεν έχουμε συμφωνήσει για κατάπαυση πυρός με τη Χαμάς» λέει ο Νετανιάχου
Ο Τραμπ χαρακτήρισε «μνημειώδη είδηση» την ανακοίνωση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς πως θα προχωρήσει στην απελευθέρωση αμερικανοϊσραηλινού ομήρου
O όμηρος της Χαμάς Ίνταν Αλεξάντερ
Άνετο προβάδισμα για τον Έντι Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία - Εξασφαλίζει και 4η θητεία στην πρωθυπουργία
Οι ψήφοι που προέρχονται από την Ελλάδα δεν μετρούνται προς το παρόν, καθώς, με απόφαση του Κρατικού Εκλογικού Επιτρόπου Ilirjan Celibashi, τέθηκαν προσωρινά εκτός καταμέτρησης
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα