Πολιτική

Ο Τσίπρας “αγκάλιασε” την Επίτροπο που πρόγγιξε η Ζωή!

Μόνο καλά λόγια επεφύλασσε για την επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κορίνα Κρετσού, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η Ρουμάνα επίτροπος, που πέρασε δύσκολες ώρες στην Ελλάδα, πότε με την παρεξήγηση που προέκυψε με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλου και πότε με την επίθεση που δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο πρωθυπουργός, όχι μόνο αστειεύτηκε με την επίτροπο λέγοντας πως “αν αλλάξει ένας τόνος στο όνομά της, μπορεί να πολιτογραφηθεί Ελληνίδα”, αλλά την ευχαρίστησε την ίδια και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την βοήθειά τους “καταφέραμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία που μείωσε τις απαιτήσεις για αποζημιώσεις κατά 764 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα με τη στενή συνεργασία και βοήθεια της κ. Κρέτσου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταφέραμε να βρούμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης ώστε να ξεκινήσουν ξανά τα έργα με λιγότερες απαιτήσεις”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12