Κόσμος

Τη χτύπησε η πρώην του συντρόφου της και έχασε το παιδί – “Θα σε κάνω να αποβάλεις”

Σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης βρισκόταν η 28χρονη Chantelle Murray όταν δέχτηκε άγρια επίθεση από την πρώην του συντρόφου της και έχασε το παιδί της.

“Θα σε κάνω να αποβάλεις” της φώναζε η 35χρονη Jennifer McIlravey τη στιγμή της επίθεσης και ενώ ήταν παρών και ο σύντροφός της Roderick Cuthbert.

Η 35χρονη, όπως δήλωσε η Chantelle Murray, είχε εξοργιστεί όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη και άρχισε να τη γρονθοκοπεί και να την κλωτσάει. “Είχα πανικοβληθεί. Κατάλαβα πως έχασα το παιδί. Θα γεννούσα τον επόμενο μήνα. Θα ήταν το πρώτο μου παιδί”.

Οι τρεις τους ζούσαν και οι τρεις τους στο ίδιο σπίτι στο Dundee, με την 28χρονη να πιστεύει πως είχε την ευλογία της 35χρονης για το μωρό. Τον Ιανουάριο όμως της επιτέθηκε, ενώ και ο σύντροφός της την απείλησε.

“Με χτύπησε και με κλώτσησε στο πρόσωπο και το στομάχι. Μου φώναζε πως θα με κάνει να το χάσω. Φέρονταν σαν ζώα. Το απολάμβανε που με χτυπούσε”. Κατάφερε τελικά να ξεφύγει από ένα μικρό παράθυρο στο μπάνιο, πέφτοντας στον δρόμο. “Ήμουν τρομαγμένη και αυτή ήταν η μοναδική μου ευκαιρία να ξεφύγω. Ειλικρινά πίστευα πως θα με σκότωναν αν δεν έφευγα”.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε την ενοχή του και αναμένεται να καταδικαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα