Κόσμος

Τα… “φιλάκια” της Τερέζα Μέι και ο Αλέξης Τσίπρας [pics]

Ανάμεσα στους ηγέτες που συνάντησε την Παρασκευή (21.10.2016) στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν και η ομόλογός του της Βρετανίας, Τερέζα Μέι. Το τι είπαν έχει ξεχωριστή σημασία. Όπως και τα... παπούτσια της Βρετανίδας πρωθυπουργού.

Το ότι η Τερέζα Μέι έχει λατρεία για τα παπούτσια το μάθαμε το καλοκαίρι, όταν μετά το δημοψήφισμα για το Brexit διαδέχτηκε στην πρωθυπουργία της Βρετανίας τον Ντέιβιντ Κάμερον. Στην πρώτη της Σύνοδο Κορυφής ως πρωθυπουργός, η Βρετανίδα πολιτικός το… τερμάτισε.

Την Παρασκευή εμφανίστηκε με παπούτσια που πάνω τους είχαν κόκκινα και μοβ… φιλιά. Ναι μάλιστα, φιλιά. Αυτά φορούσε όταν συνάντησε και τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ίσως ήταν ένας τρόπος να πει στους Ευρωπαίους πως παρά το Brexit, τους αγαπάει κατά βάθος.

Και την Πέμπτη, πάντως, δεν πέρασε απαρατήρητη. Όχι γιατί συμμετείχε πρώτη φορά σε Σύνοδο Κορυφής. Αλλά εξαιτίας των κατακόκκινων γοβών της, που τράβηξαν τα βλέμματα όταν οι ηγέτες συγκεντρώθηκαν για την οικογενειακή φωτογραφία.

Φωτογραφίες: Reuters, EPA, InTime

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ θα συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
«Οι τυχόν διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν «υπό τα πυρά (…) μέχρι την επίτευξη όλων των πολεμικών στόχων» του Ισραήλ ανακοινώθηκε από το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ένα ισραηλινό τανκ κάνει ελιγμούς στη Γάζα