Πολιτική

“Σνόμπαρε” τους δημοσιογράφους ο Πολάκης! Του φώναζαν “φίρμα, φίρμα”! [pics]

Με τη μηχανή του έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δεν είπε ούτε... λέξη στους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον "κατηγόρησαν" με τον τρόπο τους.

Βράδυ Πέμπτης για… χαλαρή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή είναι η ατζέντα των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας για απόψε το βράδυ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα να τους κάνει… πολιτικό μασάζ, ενόψει των μέτρων που έρχονται.

Οι παρουσίες στο Μαξίμου πολλές, ωστόσο μία από αυτές τράβηξε τα “βλέμματα” και φυσικά το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. Αυτή δεν ήταν άλλη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, από τον οποίο και όλοι περίμεναν να “δώσει” ένα παραπολιτικό στιγμιότυπο.

Όλοι, όμως, διαψεύστηκαν, αφού ο Παύλος Πολάκης τήρησε “σιγήν ιχθύος”! Έφτασε με τη μηχανή του (σ.σ. φορώντας το κράνος του) και παρά τις επίμονες προσπάθειες των παρευρισκομένων δημοσιογράφων για μία δήλωση, εκείνος τους χάλασε το… χατίρι και δεν είπε λέξη!

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, του φώναζαν “φίρμα, φίρμα”, δείχνοντας έτσι την ενόχλησή (;) τους για το ότι ο κ. Πολάκης δεν έκανε κάποια δήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
1
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14