Πολιτική

Πολιτικός χαμός από τη δήλωση Τσίπρα: “Η θάλασσα δεν έχει σύνορα”

Μεγάλη πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει με αφορμή τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, μία δήλωση πραγματικά έκπληξη εάν σκεφτεί κανείς τις προκλητικές αξιώσεις της Τουρκίας.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ πως η θάλασσα δεν έχει σύνορα έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο.

Η ερώτηση έγινε από τον δημοσιογράφο του γερμανικού περιοδικού Spiegel και αφορούσε το μεταναστευτικό.

Ο κ. Τσίπραςε τότε απάντησε πως το θέμα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως δεν έκανε τίποτα και απλά κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι άνοιξε τα σύνορα.

Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή είπε: “Ποιά σύνορα; έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;”.

Άμεση ήταν η απάντηση από το Ποτάμι που σημείωσε πως: “η εγκληματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό και οι ανύπαρκτοι υπουργοί του τροφοδοτούσαν όλους αυτούς τους μήνες τη Χρυσή Αυγή, συμπλήρωσε, καλώντας τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη ή την Κω, για να εξηγήσει στους νησιώτες γιατί η κυβέρνησή του δεν έκανε επί 7 μήνες τίποτα από όλα αυτά που του ζητούσαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Όσο για τη δήλωση ότι «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε, διότι δεν μπορεί ένας πρώην πρωθυπουργός να είναι τόσο άσχετος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ΕΡΤ και ενημερώθηκε για τη νέα υπηρεσία αυτόματου υποτιτλισμού των δελτίων ειδήσεων
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε απολύτως ανοιχτός στην αναπροσαρμογή των απολαβών του προσωπικού της ΕΡΤ, καλύπτοντας μέρος της διαφοράς στις αμοιβές με τους ιδιωτικούς σταθμούς
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ
«Η δικαστής Ιρένα Γκιόκα που με καταδίκασε είχε καταδικαστεί στην Ελλάδα για πλαστογραφία» καταγγέλλει ο Φρέντι Μπελέρης
«Γι' αυτό ζητώ την αναθεώρηση των αποφάσεων που με φυλάκισαν για 16 μήνες και μου στέρησαν τη Δημαρχία της Χειμάρρας», εξηγεί ο Βορειοηπειρώτης ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Φρέντι Μπελέρης
Πώς λειτουργεί το Kids Wallet, πώς το κατεβάζουμε - «Οι γονείς να το χρησιμοποιούν με σύνεση και να μην το μετατρέψουν σε εργαλείο κατασκοπείας»
Το Kids Wallet, που είναι διαθέσιμο σε Apple Stores και Google Play, είναι το σημαντικότερο μέτρο της Εθνικής Στρατηγικής κατά της βίας και της παραβατικότητας ανηλίκων
Η εφαρμογή Kids Wallet
5