Αθλητικά

Ξεφεύγει η ΑΕΚ…

Η ΑΕΚ έχει σήμερα την ευκαιρία να ξεφύγει 14 βαθμούς από την Παναχαϊκή και 15 από τον Απόλλωνα Σμ., με νίκη απέναντι στον Ηρακλή (18:00, ΟΤΕ Sport 3), στα Ψαχνά .

Οι δύο ομάδες που την ακολουθούν στη βαθμολογία αναμετρώνται μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική, ενώ η Ενωση θα πάρει άνευ αγώνα το τρίποντο στο ματς με τον Πανηλειακό.

Πάντως, ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” ζήτησε από τους παίκτες του να τελειώσουν τη σεζόν όχι μόνο πρώτοι, αλλά και με την καλύτερη επίθεση και άμυνα.

Σήμερα είναι πιθανό να παίξει στο τέρμα ο Βούρας, στα άκρα της άμυνας οι Μπακάκης και Σοϊλέδης, ενώ στα στόπερ πιθανότατα θα αγωνιστούν οι Τζανετόπουλος και Λαμπρόπουλος. Στον άξονα θα βρεθεί το δίδυμο Γιόχανσον-Ανάκογλου, ο Μπαρμπόσα αριστερά και ο Ντούνη ίσως δεξιά. Στη θέση του Μάνταλου δοκιμάστηκε Γροντής, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Ζόριτς, ενώ ο Αραβίδης διατηρείται στην κορυφή της επίθεσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα