Πολιτική

Υποψήφια δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού η σύζυγος του Δημήτρη Παπαδημούλη

Έναν από τους λεγόμενους «πλούσιους» δήμους της Αττικής, το δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού θα διεκδικήσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η σύζυγος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, Νάντια Σουμπασάκη.

Η Νάντια Σουμπασάκη – Παπαδημούλη υπήρξε επί χρόνια επιχειρηματίας στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Με τον Δημήτρη Παπαδημούλη έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Φαίδωνα και τη Νεφέλη

Τα τελευταία 17 χρόνια ηγείται της δημοτικής παράταξης Ενεργοί Πολίτες, που είναι αριστερός μεν αλλά υπεροκομματικός δε. «Στον συνδυασμό μας συμμετέχουν πολίτες που ανήκουν σε ένα ευρύτατο πολίτικο και κοινωνικό φάσμα, από τα τρία προάστια (Ν. Ψυχικό, Φιλοθέη, Ψυχικό), κάτι που αποτυπώνεται στο ψηφοδέλτιό μας», δηλώνει η κα Παπαδημούλη – Σουμπασάκη στην εφημερίδα.

Η ίδια σημειώνει πως η παράταξή της στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά «δεν έχει καμία εξάρτηση από αυτόν. Προσωπικά είμαι απολύτως αντίθετη στην κομματικοποίηση».

Όσο για τη στήριξη από τον σύζυγό της και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; «Φυσικά σε ανθρώπινο έχω πάντα τη στήριξη του Δημήτρη. Όσον αφορά όμως στην ενασχόληση με τα κοινά, επειδή εκλέχθηκα για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος σε ηλικία 25 ετών, έχω τη δική μου ξεχωριστή προσωπικότητα και διαδρομή», δηλώνει.

Εκλέγεται δημοτική σύμβουλος από το 1982 και είναι υποψήφια δήμαρχος για 4η φορά.

Η κα Παπαδημούλη προέρχεται από τον επιχειρηματικό κόσμο. Από το 1976 δραστηριοποιείται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, ενώ το 1992 ίδρυσε τη δική της εταιρία οργάνωσης και προβολής συνεδρίων και λοιπών εκδηλώσεων, την οποία και διηύθυνε για περίπου μια 10ετία. Από το 2003 εντάχθηκε ως διοικητικό στέλεχος στον Οργανισμό αντισεισμικής Προστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγρια κόντρα Μεϊμαράκη – Παπαδημούλη για τον υιό Μπαλτάκου

Σταμάτης: Ο Τσίπρας υιοθετεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
11
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 3