Πολιτική

Ο Σταθάκης υπερασπίζεται τον Στουρνάρα: Λίγοι οι φόροι στους Έλληνες!

"Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης, που πρόσθεσε μάλιστα με νόημα ''να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας".

Αναταραχή αναμένεται να προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, που ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε σχεδόν αυτούσια τη δήλωση του Στουρνάρα ότι είναι λίγοι οι φόροι στην Ελλάδα, ενώ παραδέχτηκε την αντίθεση του με το κόμμα για το επαχθές χρέος.

“Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους”

Ο Γ. Σταθάκης, σε εκδήλωση για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας στο Πολεμικό Μουσείο, έκανε ουσιαστικά copy paste στις δηλώσεις του Στουρνάρα πως οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται, οι οποίες είχαν προκαλέσει σάλο ακόμα και στο εσωτερικό της ΝΔ.

”το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα”

”Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους” τόνισε ο κύριος Σταθάκης και πριν συνέλθει το ακροατήριο πρόσθεσε πως ”το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα”.

“Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας”

Δεν είναι όμως μόνο οι δηλώσεις για τους φόρους που είναι βγαλμένες από καρμπόν με τις αντίστοιχες δηλώσεις του κυρίου Στουρνάρα.

Ο Γιώργος Σταθάκης φρόντισε να επαναλάβει και τη διαφορά του από τον ΣΥΡΙΖΑ για το επαχθές χρέος και τη διαγραφή του, αφού ο ίδιος το τοποθετεί μόλις στο 5% του συνόλου του χρέους, κάτι που είχε προκαλέσει την έκρηξη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε χαμογελώντας τις απόψεις του για το χρέος λέγοντας χαρακτηριστικά: Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας.

Η εκδήλωση έγινε από το tvxs.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Το μήνυμα ενότητας που έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι αιχμές για την εσωκομματική «φασαρία»
«Σε αυτή την προσπάθεια, η εσωστρέφεια και μάλιστα χωρίς πολιτικό περιεχόμενο, δεν βοηθά», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γίνεται «φασαρία για την φασαρία»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σε προεκλογικούς ρυθμούς η ΝΔ: Η «επιστράτευση» υπουργών και το στοίχημα της συσπείρωσης
Το Μέγαρο Μαξίμου και η Πειραιώς δίνουν έμφαση στον διάλογο με την κοινωνία, με στόχο, από τη μία να επικοινωνήσουν το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης σε όλο του το φάσμα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Ένταση στη Βουλή μεταξύ Καιρίδη και Βελόπουλου: «Είστε πρόβλημα αντεθνικό και ανθελληνικό» - Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για την τραγωδία στη Χίο
Αναδεικνύεται η ανάγκη ενίσχυσης της μάχης κατά των κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, λέει η κυβέρνηση
Κυριάκος Μητσοτάκης 18