Πολιτική

Χαλαρώνουν οι πολιτικοί αρχηγοί λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση

Ώρες μετράμε πλεόν αντίστροφα μέχρι τις κρίσιμες εκλογές και πολιτικοί αρχηγοί πήραν "ρεπό" για να χαλαρώσουν...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς  βρέθηκε στην Πύλο, ο Α. Τσίπρας είχε χαλαρή συζήτηση με δημοσιογράφους στο Ζάππειο, ο Ευ. Βεζιζέλος είχε επίσης συζήτηση στο κένρο της Αθήνας με συνεργάτες του, ο Π. Καμμένος συζήτηση με πολίτες στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, η Α. Παπαρήγα συναντήθηκε με γυναίκες στου Ζωγράφου, ο Γ. Καρατζαφέρης βρέθηκε στην Ποταμιά Αρκαδίας ενώ ο Φ. Κουβέλης συναντήθηκε με δημοσιογρλαφους σε μεζεδοπωλείο στο Σύνταγμα.

Δείτε στο βίντεο πως πέρασαν την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές οι πολιτικοί αρχηγοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Newsit – Εκλογές! Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις την Κυριακή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Πιερρακάκη σε Ανδρουλάκη: «Πλειοδοτείτε με τον Τσίπρα στην τοξικότητα για τη δεύτερη θέση»
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με φόντο τη ΔΕΗ, τον ΦΠΑ και την οικονομία – «Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο πολιτικό ανταγωνισμό για τόσο μικρό έπαθλο», είπε ο υπουργός Οικονομικών
Ανδρουλάκης και Πιερρακάκης
Ανδρουλάκης κατά κυβέρνησης: «Αποτύχατε στην ακρίβεια και στο Ταμείο Ανάκαμψης, δεν έχετε να προσφέρετε τίποτα άλλο στη χώρα»
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για «τεράστια αναδιανομή πλούτου από τους πολλούς προς τους λίγους» και παρουσίασε το πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής που, όπως είπε, θα εφαρμόσει μια «κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ