Αθλητικά

Είδαν το χρώμα του χρήματος στην ΑΕΚ

Η απόφαση των ποδοσφαιριστών να μην διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως κινητοποίησε -έστω και καθυστερημένα- τους ανθρώπους της ΑΕΚ οι οποίοι κατέβαλλαν έναν μισθό στους νεαρούς παίκτες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Οι υπεύθυνοι της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ μάζεψαν ένα μικρό ποσό και κατέβαλλαν από έναν μισθό στους χαμηλότερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές.

Η κίνηση αυτή σίγουρα αποτελεί μια “ανάσα” για τους νεαρούς παίκτες, σίγουρα όμως δε λύνει το πρόβλημα το οποίο για ορισμένους αγγίζει τα όρια της διαβίωσης. Για αυτό το λόγο θα γίνουν νέες προσπάθειες από την ΠΑΕ, ώστε να συγκεντρωθεί ένα επιπλέον ποσό και να δοθεί στους παίκτες τις επόμενες μέρες.

Τα “γκάζια” του Λίνεν και το δημοσίευμα της Equipe!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα