Αθλητικά

Τι μέρα διαιτητής, το βράδυ τραβεστί

Ο Βραζιλιάνος επαγγελματίας διαιτητής Ναλέριο Φερνάντες Γκάμα αποκάλυψε πως το όνομα που χρησιμοποιεί στις βραδινές του εξόδους είναι το γυναικείο Λαλέσκα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ιδού τι δήλωσε ο 32χρονος ρέφερι στo site” Folha de Sao Paulo”. “Με λένε Λαλέσκα αλλά μόνο τις νύχτες. Οταν βγαίνω έξω για να χορέψω στην πόλη μου, στην Μπεμπερίμπε. Από όλους τους διαιτητές της περιφέρειάς μου είμαι ο μοναδικός τραβεστί αλλά κανείς δεν με έχει κατηγορήσει ποτέ γι’ αυτό. Με σέβονται σαν να ήμουν γυναίκα”.
 
Οταν ρωτήθηκε πως του συμπεριφέρονται οι ποδοσφαιριστές που τον αναγνωρίζουν ως γυναίκα, ο Γκάμα απάντησε: “Δεν μου φωνάζουν όπως άλλοι. Απλώς καμιά φορά με αποκαλούν κλέφτη όταν σφυρίζω κάτι που δεν τους αρέσει”.
 
Το ρεπορτάζ τελειώνει με την πληροφορία ότι ο Γκάμα έχει άλλα επτά αδέρφια, εκ των οποίων τα τρία είναι τραβεστί!
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα