Αθλητικά

Μονόδρομος η νίκη και για τους δύο – Πανιώνιος- Εργοτέλης (17:15)

Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο ήττες και θέλουν τους βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Στη Νέα Σμύρνη ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. Πανιώνιος και Εργοτέλης δεν έχουν κάνει και το καλύτεροι ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ειδικά οι γηπεδούχοι έχουν μόλις 4 βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Λίγο πιο πάνω είναι οι Κρητικοί με 6.
 
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο. Οι προπονητές δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου μπορεί να υπολογίζει και τον Βερπακόφσκις που ξεπέρασε τον τραυματισμο του.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα