Πολιτική

Δρόσος… εμπιστευτικό – Γιατί παραιτήθηκε ο γραμματέας των ΑΝΕΛ

Ο Θύμιος Δρόσος αποτελεί παρελθόν από την θέση του γραμματέα των ΑΝΕΛ και μετά το... αινιγματικό post στο Facebook, οι "ψίθυροι" έγιναν... φωνές.

“Φουρτούνες” στην Ένωση Κεντρώων, “φουρτούνες” και στους ΑΝΕΛ. Την παραίτησή του υπέβαλλε ο γραμματέας του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Θύμιος Δρόσος, από την θέση του γραμματέα.

thymios drosos anel
Φωτογραφία από Facebook / Θύμιος Δρόσος

Ο Δρόσος και το… παρασκήνιο

Την είδηση έκανε γνωστή… ο ίδιος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σε αυτήν, τόνιζε πως η δημοσιοποίηση του κειμένου της παραίτησης είναι στο… χέρι του αρχηγού του κόμματος.

[read4more]

Πετώντας έτσι το μπαλάκι στον υπουργό Άμυνας και συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα.

Κάπως έτσι όλοι βρίσκονταν στο “σκοτάδι” όσον αφορά στους λόγους της παραίτησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η απόφαση αυτή του κ. Θύμιου Δρόσου οφείλεται σε λόγους γενικότερων πολιτικών επιλογών των ΑΝΕΛ αλλά και για την εσωκομματική θεσμική λειτουργία του κόμματος.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές, διέψευδαν ότι υπήρξε σύγκρουση του κ. Δρόσου με τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη.

Λένε χαρακτηριστικά ότι οι λόγοι της παραίτησης αφορούν την θεσμική λειτουργία του κόμματος και δεν έχουν σχέση με πρόσωπα.

Τέλος, επισημαίνουν ότι οι λόγοι «είναι πολιτικοί και οριστικοί…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζει τη δυναμική που καταγράφει – Τι ισχύει για τη συνεργασία με Κασσελάκη
Τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατίας σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εκλογική συνεργασία, ευελπιστούν ωστόσο ότι μέσα από αυτή την κίνηση θα προκύψει η δημιουργία ενός «αλλού πόλου»
Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τo αίτημα Μητσοτάκη στη Μελόνι για σύγχρονα τρένα από τη Hellenic Train και το «καμπανάκι» για την αμυντική συνεργασία της με τον Ερντογάν
Στη Ρώμη σήμερα ο Μητσοτάκης - Η ατζέντα της συνάντησης με την Ιταλίδα ομόλογό του - Αδειάζει η «κλεψύδρα» για τη σύσταση Προανακριτικής
Κυριάκος Μητσοτάκης με Τζόρτζια Μελόνι 1
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς