Κόσμος

Ο πρίγκιπας Χάρι εγκαταλείπει το κυνήγι για χάρη της Μέγκαν Μαρκλ

Δεν έχουν ούτε έναν χρόνο παντρεμένοι ο Χάρι και η Μέγκαν και ήδη αρκετές ορατές αλλαγές στη συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι και στον τρόπο ζωής του, αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Μια από αυτές είναι ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα λάβει μέρος στην παραδοσιακό εορτασμό της “Boxing Day” στις 26 Δεκεμβρίου κατά τον οποίο οι άνδρες της βασιλικής οικογένειας συνηθίζουν να πηγαίνουν για κυνήγι φασιανού. Ο Χάρι αποφάσισε να μην συμμετάσχει φέτος επειδή η Μέγκαν είναι φιλόζωη.

Όμως, σύμφωνα με τα βρατενικά ΜΜΕ, η απουσία του Χάρι από το κυνήγι θα μπορούσε να επιδεινώσει τις σχέσεις του με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εδώ και δύο δεκαετίες τα δύο αδέλφια και ο πατέρας τους πρίγκιπας Κάρολος κάθε χρόνο έπαιρναν μέρος στην καθιερωμένη εκδήλωση.

Επιπλέον, εκτός από τον πρίγκηπα Κάρολο, ο οποίος θα είναι επικεφαλής, για πρώτη φορά ενδέχεται να πάρει μέρος ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο μεγαλύτερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ο τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, φυσικά χωρίς όπλο στα χέρια του, αλλά για να αρχίσει να εξοικειώνεται με αυτή την παράδοση της βασιλικής οικογένειας.

Είναι σαφές ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι ερωτευμένος με τη σύζυγό του και οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας βλέπουν τη σχέση της Μέγκαν και του Χάρι να δυναμώνει, τονίζουν δημοσιεύματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με τη Daily Mail και άλλες βρετανικές εφημερίδες αποφάσισε να μην είναι παρών στο κυνήγι, επειδή η Μέγκαν Μαρκλ διαφωνεί με τα αιματηρά αθλήματα ως γνωστή φιλόζωη που αρνείται να φορέσει αληθινή γούνα.

“Ο Χάρι έχει αλλάξει πολύ. Έχει γίνει πιο ευαίσθητος σε περιβαλλοντικά ζητήματα, για παράδειγμα” αναφέρει το δημοσίευμα.

Η είδηση αναμένεται να χαροποιήσει τους ακτιβιστές για την προστασία των ζώων. Η “Boxing Day” έχει προκαλέσει στο παρελθόν πολλές αντιδράσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καταγγέλλει την «υβριδική επίθεση» από τη Λευκορωσία ενάντια στη Λιθουανία
Η πρωθυπουργός της Λιθουανίας, Ίνγκα Ρουγκινιένε δήλωσε ότι η χώρα της θα αρχίσει να καταρρίπτει τα μπαλόνια των διακινητών μπαλονιών διακινητών τσιγάρων και ηλίου στον εναέριο χώρο της
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Ένας 33χρονος μπήκε σε παμπ ντυμένος με στολή Ναζί στις ΗΠΑ – Χτύπησε φοιτήτρια που προσπάθησε να τον διώξει και της έσπασε τη μύτη
Το περιστατικό σημειώθηκε σε μαγαζί κοντά στο πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, όπου ο άνδρας επιτέθηκε στη φοιτήτρια όταν αυτή προσπάθησε να του βγάλει το περιβραχιόνιο με τη σβάστικα πιάνω
ΗΠΑ
Ισπανία: Η κυβέρνηση Σάντσεθ σε κίνδυνο μετά τις απειλές απόσυρσης των Καταλανών συμμάχων της
Το καταλανικό αυτονομιστικό κόμμα Junts ενδέχεται να σταματήσει να στηρίζει την αριστερή κυβέρνηση συνασπισμού, αποδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την ισχνή πλειοψηφία του Πέδρο Σάντσεθ στη Μαδρίτη
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ
«Αγαπούσε τη Ρόδο, ήθελε να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα» λένε συγγενείς του 18χρονου Θοδωρή που δολοφονήθηκε στη Βραζιλία
«Μία δεκαετία είναι που έφυγαν και πήγαν εκεί γιατί η μαμά είναι μισή Βραζιλιάνα, νόμιζαν ότι με την κρίση θα είχαν καλύτερη ζωή αλλά δυστυχώς συνέβη κι αυτό» τονίζει ο συγγενής του 18χρονου
18χρονος