Αθλητικά

NBA: Ο Αντετοκούνμπο διέλυσε και τους Σέλτικς! Το 41ο double-double του Έλληνα φόργουορντ – video

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Σέλτικς με 98-97 στο Μιλγουόκι, στην επιστροφή από το All-Star διάλειμμα. Στο 44-14 ανέβηκαν τα "Ελάφια", με τον Έλληνα φόργουορντ να κάνει το 41ο double-double του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν επηρεάστηκε από το All-Star διάλειμμα. Ο Έλληνας φόργουορντ επέστρεψε στη… ρουτίνα του, “καθαρίζοντας” και τους Σέλτικς.

Οι Μπακς επικράτησαν των Κελτών με 98-97 σε ματς-θρίλερ στο Μιλγουόκι, με τον “Greek Freak” να μετράει 30 πόντους και 13 ριμπάουντ, σημειώνοντας το 41ο double-double του.

 Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε επίσης 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 κοψίματα  σε 37 λεπτα συμμετοχής, ενώ double double πέτυχε και ο Μίντλετον με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Οι Μπακς βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο NBA σε 44-14, κερδίζοντας για 15η φορά στα 17 τελευταία παιχνίδια και ένατη στα 10 τελευταία.

Πρώτος σκόρερ για τους Σέλτικς ήταν ο Καϊρί Ίρβινγκ  με 22 πόντους, ενώ double-double έκαναν ο Αλ Χόρφορντ (21 πόντοι και 17 ριμπάουντ) και ο Τζέισον Τέιτουμ (17 πόντοι και 10 ριμπάουντ).

Τα highlights του Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=pu1gQKOs9fY

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=Q73-uVWZhNs

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός: 13.000 εισιτήρια «έφυγαν» για τον τελικό Κυπέλλου, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η διάθεση στους κατόχους διαρκείας
Μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση και για τους υπόλοιπους φιλάθλους των Πειραιωτών
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να εξαφανίσουν τα εισιτήρια που τους αναλογούν για το ματς του ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ KLODIAN LATO