Κόσμος

Ιρλανδία: Πάνω από 6.500 κρούσματα κορονοϊού – Τι συμβαίνει με τις εντατικές

Πεντακόσια νέα κρούσματα του νέου κορονοϊού ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές στην Ιρλανδία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων σε 6.574.

Οι εξελίξεις στην Ιρλανδία

Είναι η μεγαλύτερη ημερήσια άνοδος που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής, με τους ιατρικούς αξιωματούχους ωστόσο να αναφέρουν πως είναι ενθαρρυντική μια σταθεροποίηση στο αριθμό των εισαγωγών στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

Παράλληλα καταγράφηκε μια μείωση σε ημερήσια βάση στον ρυθμό ανόδου, από τον μέσο όρο των προηγούμενων πέντε ημερών, σε 9% από 15% που ήταν μια εβδομάδα πριν, δήλωσε ο καθηγητής Φίλιπ Νόλαν, πρόεδρος της ιρλανδικής συμβουλευτικής ομάδας επιδημιολογικών μοντέλων.

«Η αύξηση των κρουσμάτων επιβραδύνεται, αλλά ειλικρινά ο αριθμός πρέπει να είναι μηδενικός ώστε να έχουμε ελέγξει ή καταστείλει αυτή την επιδημία», δήλωσε ο Νόλαν σε συνέντευξη Τύπου, καθώς ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας του ιού αυξήθηκε σε 263 από 235 που ήταν μέχρι χθες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλαλούμ στο Ιράν με τα πυρηνικά: Ο Χαμενεΐ επιμένει πως νίκησε τον Τραμπ – Στον «αέρα» οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Το Συμβούλιο των Φρουρών ενέκρινε το σχέδιο νόμου για τη διακοπή της συνεργασίας με τον ΔΟΑΕ - Αντιδρά Γαλλία και Γερμανία - Τι συμβαίνει με τις διαπραγματεύσεις Ιράν και ΗΠΑ για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας της Τεχεράνης
Πυρηνική εγκατάσταση Φορντό - Ιράν 7
Σχέδιο «έκτακτης ανάγκης» από Χάρβαρντ και Πανεπιστήμιο Τορόντο - Φοιτητές θα σπουδάζουν στον Καναδά αν δεν ανανεωθεί η βίζα τους
Εάν υπάρξουν περιορισμοί στην έκδοση βίζας, οι αλλοδαποί φοιτητές της Σχολής Διακυβέρνησης Τζον Φ. Κένεντι του Χάρβαρντ θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη Σχολή Μανκ Διεθνών Υποθέσεων και Πολιτικής του Πανεπιστημίου του Τορόντο
Χάρβαρντ