Πολιτική

Γεννηματά για πρόταση μομφής σε Σταϊκούρα: Γιατί ο Τσίπρας απαλλάσσει Μητσοτάκη (video)

Υψηλοί τόνοι από την Φώφη Γεννηματά κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πρόταση μομφής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Με δήλωσή της νωρίς το βράδυ η Φώφη Γεννηματά κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι “απαλλάσσει από τις ευθύνες του τον κ. Μητσοτάκη και στρέφεται κατά μεμονωμένου υπουργού, λόγω της πανδημίας και της έντασης στα ελληνοτουρκικά”.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε χαρακτηριστικά: “Επιβεβαιώνεται ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός χορηγός του κ. Μητσοτάκη και της δεξιάς”. Η ίδια τόνισε πως “την ώρα που είναι φανερό ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει σχέδιο για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της Τουρκίας και δεν μπορεί να διαχειριστεί την πανδημία, την ώρα που αφήνει τους αδύναμους στο έλεος των τραπεζών, ο κ. Τσίπρας τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του και στρέφεται κατά μεμονωμένου υπουργού”.

Click4more: Πρόταση μομφής για τον Σταϊκούρα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίσης, η κ. Γεννηματά προσδιόρισε τη στάση του Κινήματος Αλλαγής και υπογράμμισε πως “είναι προφανές ότι εμείς δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης ούτε στη κυβέρνηση ούτε σε κανένα μέλος της”.

Δείτε την ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά:

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο φως οι διάλογοι της δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι η Κατερίνα Παπακώστα βουλευτής Τρικάλων» – «Να κόψουμε να τα τα βάλουμε στους δικούς μας»
Οι συνομιλίες αυτές, που έχουν καταγραφεί την περίοδο 2020-2021, αφορούν πολιτικά πρόσωπα, στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και παραγωγούς, και επικεντρώνονται στον τρόπο διαχείρισης και κατανομής των κοινοτικών επιδοτήσεων
Η Κατερίνα Παπακώστα
Ανασχηματισμός: Η πιο δύσκολη απόφαση του Κυριάκου Μητσότακη, στον απόηχο των δικογραφιών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ  
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι η άρση ασυλίας δεν συνιστά τεκμήριο ενοχής, επισημαίνοντας ότι άλλο η ποινική αξιολόγηση και άλλο η πολιτική διαχείριση κάθε υπόθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης 72
Κυριάκος Βελόπουλος: Θα έχουμε κυβέρνηση με υπόδικους βουλευτές – Πιστεύω τον Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές
Όπως είπε, εάν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός θα έδινε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να μιλήσει με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ώστε να δεσμευτούν οι περιουσίες όλων όσων εμπλέκονται
Κυριάκος Βελόπουλος
Ο Χατζηδάκης «στριμώχνει» την αντιπολίτευση με ατάκα του... Κουτσούμπα: «Αυτοί είστε»
Σε κλίμα υψηλής πολιτικής έντασης ψηφίστηκε το ν/σ «Παρεμβάσεις για ένα δημόσιο πιο φιλικό στο πολίτη», με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να απαντά αιχμηρά για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές
Κωστής Χατζηδάκης