Αθλητικά

Ράφα Ναδάλ ενόψει του ημιτελικού του στο Wimbledon: «Δεν ξέρω εάν θα παίξω κόντρα στον Κύργιο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει ν΄ αγωνιστεί στον ημιτελικό της Παρασκευής (08.07.2022) εναντίον του Νικ Κύργιου άφησε ο Ράφα Ναδάλ, με δήλωσή του μετά την τεράστια νίκη του επί του Τέιλορ Φριτς στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Wimbledon με 3-2 σετ.

Ο Ράφα Ναδάλ ρωτήθηκε ποιες είναι οι πρώτες του σκέψεις για το μεγάλο ματς με τον Νικ Κύργιο και απάντησε ξεκάθαρα: «Κατ΄ αρχήν πρέπει να δούμε εάν θα είμαι έτοιμος για τον αγώνα» ανέφερε ο 36χρονος και συνέχισε:

«Ο Νικ είναι σπουδαίος τενίστας, σαφώς και θέλω να παίξω εναντίον του, αλλά θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε και την αυριανή μέρα (Πέμπτη) για να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαι.»

Ο Ναδάλ ευχαρίστησε το κοινό για τη συμπαράσταση προς το πρόσωπό του σε όλη τη διάρκεια της μάχης με τον Φριτς, έπλεξε το εγκώμιο του Αμερικανού χαρακτηρίζοντας τον «μεγάλο παίκτη», ενώ μετά από σχετική ερώτηση για το πώς κατάφερε ενώ ήταν τραυματίας να παίξει 4 ώρες και 21 λεπτά, απάντησε: «Δεν ξέρω, το κοινό, βρήκα ενέργεια, δεν ξέρω τι να πω, ίσως να συνέβη και κάτι άλλο, αλλά τα κατάφερα και βρίσκομαι στους ημιτελικούς.»

https://www.youtube.com/watch?v=T3Q_KP_cMJk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Έφυγε ο πρώτος συρμός με οπαδούς του Ολυμπιακού από το Φάληρο - Το pregame του μεγάλου τελικού της Euroleague
Τα βλέμματα όλων στο "T-Center" της Αθήνας για το κορυφαίο φετινό ματς της Euroleague - Το Newsit.gr σας μεταφέρει το κλίμα πριν το μεγάλο τελικό της Euroleague
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το pregame του τελικού του Final Four της Euroleague