Αθλητικά

Διακοπή επ’ αόριστον στη Super League 2 λόγω του στοιχήματος

Έπειτα απόφαση των ομάδων της Super League 2 στο σημερινό (02/02) έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, το πρωτάθλημα διακόπτεται επ’ αόριστον ως διαμαρτυρία για τα χρήματα που θα λάβουν από το στοίχημα.

Η Super League 2 πήρε την απόφαση να διακοπεί επ’ αόριστον το πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας διαμαρτύρονται για το ποσό που θα πάρουν λόγω του στοιχήματος.

Η απόφαση για το “λουκέτο” στο πρωτάθλημα ήταν ομόφωνη, καθώς όλες οι ομάδες θεωρούν ότι τα χρήματα που θα πάρουν είναι πολύ λίγα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα