Πολιτική

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης άρχισε να με βρίζει, να με απειλεί και πέταξε μια καρέκλα κάτω», κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Το περιστατικό στο αεροδρόμιο στο οποίο «πρωταγωνίστησε» ο Λευτέρης Αυγενάκης περιέγραψε στους αστυνομικούς ο υπάλληλος που κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και απειλή.

Όπως τόνισε ο υπάλληλος του αεροδρομίου ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν τον χτύπησε, αλλά φώναζε, έβριζε, απειλούσε και πέταξε κάτω μια καρέκλα.

«Ο κ. Αυγενάκης ήρθε προς τα εμένα, και σε έντονο ύφος απαιτούσε να ανοίξει η πύλη. Τον ρώτησα πώς λέγεται και να μου δείξει το εισιτήριο. Του είπα ότι είχαν γίνει δύο αναγγελίες για τον ίδιο να προσέλθει στην πύλη, αλλά πιθανόν είχε καθυστερήσει να φθάσει στο αεροδρόμιο. Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο για να μπει αυτός, παρότι η πύλη είχε κλείσει και είχαν επιβιβαστεί οι επιβάτες. Του είπα ότι έχει εισιτήριο σε θέση business, και ότι μπορεί να ταξιδέψει με την επόμενη πτήση, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Δεν καθόταν να με ακούσει… Επικοινώνησα με τον προϊστάμενο, και τότε άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Μού τράβηξε το τηλέφωνο από τα χέρια, δεν με χτύπησε, αλλά φοβήθηκα και οπισθοχώρησα. Πέταξε μια καρέκλα κάτω και έπεσε και το τηλέφωνό μου το οποίο σήκωσε εκείνος. Συνέχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί», αναφέρει στην αναφορά του στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο κ. Αυγενάκης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για το περιστατικό της βιαιοπραγίας.

«Έχω ασυλία» είπε στον αστυνομικό για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, φέρεται να είπε «έχω ασυλία», όταν έφτασε αστυνομικός στο σημείο του συμβάντος, στο αεροδρόμιο

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός κλήθηκε από τον 22χρονο υπάλληλο, καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε ξεσπάσει πάνω του την οργή του, επειδή έχασε την πτήση του. Μαζί με τον υπάλληλο, βρίσκονταν και δύο αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου.
Όπως προκύπτει λοιπόν, από την επίσημη αναφορά της αστυνομίας για το επεισόδιο που έγινε στις 10.15 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικός του τμήματος Ασφαλείας του αεροδρομίου ενημερώθηκε από υπάλληλο security ότι είχε δημιουργηθεί επεισόδιο μεταξύ επιβάτη και υπαλλήλων εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης σε πύλη αναχώρησης.
Όταν έφθασε ο αστυνομικός, ο Λευτέρης Αυγενάκης του είπε «έχω ασυλία». Ο αστυνομικός κάλεσε συναδέλφους του και τότε ο 22χρονος υπάλληλος που φέρεται ως θύμα του επεισοδίου, ενημέρωσε ότι είχε προηγηθεί έντονο επεισόδιο με τον πρώην υπουργό, όταν του είπε ότι δεν μπορούσε να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο, αφού είχε καθυστερήσει να πάει στην πύλη αναχώρησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 4
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης