Lifestyle

Λος Άντζελες: Οργή κατά celebrities για κατασπατάληση νερού – Πυρά σε Σιλβέστερ Σταλόνε και Κιμ Καρντάσιαν

Προσλάμβαναν ιδιώτες πυροσβέστες για 2.000 δολάρια την ώρα προκειμένου να προστατεύουν τις περιουσίες τους

Ο εφιάλτης που ζουν οι κάτοικοι στο Λος Άντζελες εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται ανεξέλεγκτες από την περασμένη Τρίτη (07.01.2025), δεν έχει τελειωμό ενώ μαζί με τα συναισθήματα θλίψης έχει προστεθεί και εκείνο της οργής – στο στόχαστρο, έχουν βρεθεί και μια σειρά από celebrities τους οποίους κατηγορούν για κατασπατάληση νερού.

Η οργή του «απλού» κόσμου προς ακριβοθώρητες διασημότητες, όπως οι Κιμ Καρντάσιαν και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, οφείλεται στο γεγονός ότι σπατάλησαν ζωτικούς υδάτινους πόρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη διάσωση κατοικιών.

Από το 2022, ισχύουν αυστηρά μέτρα εξοικονόμησης νερού, με τους «απλούς» κατοίκους να περιορίζονται στο πότισμα των κήπων τους δύο φορές την εβδομάδα για οκτώ λεπτά κάθε φορά.

Η Καρντάσιαν, η οποία ζει σε ένα σπίτι αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο The Oaks – μια αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα κοντά στο επίκεντρο μιας από τις πυρκαγιές αυτής της εβδομάδας – «έφαγε» πρόστιμο από τις αρχές εκείνη τη χρονιά επειδή χρησιμοποίησε 232.000 γαλόνια νερού περισσότερο από το ποσό που της αναλογούσε.

Άλλες διασημότητες, όπως ο Σολβέστερ Σταλόνε  και ο κωμικός Κέβιν Χαστ, τιμωρήθηκαν επίσης με πρόστιμο.

Το βράδυ του Σαββάτου (11.01.2025) γείτονας της ριάλιτι σταρ δήλωσε στη Daily MailQ «Αυτές οι διασημότητες έχουν μια αίσθηση δικαιώματος. Σε όλους είπαν να μειώσουν την κατανάλωση νερού ακριβώς γι’ αυτή την κατάσταση, για να το διατηρήσουν για την καταπολέμηση των πυρκαγιών. Συνέχισαν να ποτίζουν επειδή μπορούν να πληρώσουν τα πρόστιμα».

Η οργή ξεχείλησε περαιτέρω, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι rich and famous, προσλάμβαναν ιδιώτες πυροσβέστες για 2.000 δολάρια την ώρα προκειμένου να προστατεύουν τις περιουσίες τους.

Ο Chris Dunn, ιδιοκτήτης της Covered 6, η οποία παρέχει την παραπάνω υπηρεσία στην ελίτ του Χόλιγουντ, δήλωσε: «Το τηλέφωνό μου χτυπάει ασταμάτητα. Η ζήτηση δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη».

Έρχεται την ώρα που οι κάτοικοι του Mandeville Canyon και του Brentwood προσπαθούν να διαφύγουν για να σωθούν, καθώς η πυρκαγιά Palisades αρχίζει να “καταπίνει” αρκετά σπίτια εκατομμυρίων δολαρίων που ανήκουν σε διασημότητες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Κωστόπουλος: «Θα έπρεπε να είμαι λίγο καλύτερος σύζυγος»
«Απέκτησα και πολύ πλούσιους φίλουν που θέλουν γύρω τους κάτι τυπάκια σαν εμένα. Αυτοί είναι που χάθηκαν από την πρώτη μέρα – μάλλον δεν θα διάβασαν ποτέ ότι έπαθα ζημιά», αποκάλυψε ακόμα ο πρώην εκδότης
Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος
«Ο Νότης Σφακιανάκης έχει απομονωθεί, τα κρατάει μέσα του, θα σκάσει κι αυτός», είπε ο πρώην μπασίστας του
«Από τη μέρα που αρρώστησε η Κίλι, κάθε μέρα ήμασταν εκεί. Μιλούσαμε στο κινητό μέχρι πριν έξι - επτά μήνες, μιλούσαμε. Μετά δεν καταλάβαινα τι έλεγε», εξομολογήθηκε ακόμα
Νότης Σφακιανάκης