Ο Γιάννης Μπόκος είναι το όνομα που αναζητούν τα τελευταία 24ωρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς ο νεαρός εξτρέμ κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες στην Αυστρία να… συσταθεί στον κόσμο του “τριφυλλιού”.
Στην πρώτη προπόνηση στην Αυστρία, ο Γιάννης Μπόκος πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, για να ακολουθήσει και ένα δικό του τέρμα στο πρώτο φιλικό του παιχνίδι με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία και επικράτησε με 3-0 της Μέταλιστ στην Αυστρία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 2007, ο Γιάννης Μπόκος ξεχώρισε την περασμένη σεζόν με τους “πράσινους” στη Super League κάτω των 19 ετών, έχοντας συνολικά 15 γκολ και 7 ασίστ στη σεζόν, γεγονός που του έδωσε και το “εισιτήριο” για την καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Αυστρία.
Στα 18 του χρόνια, ο νεαρός εξτρέμ του “τριφυλλιού” δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν και ο Ρουί Βιτόρια φαίνεται να τον υπολογίζει, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του στην Αυστρία.
Ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Γιάννη Μπόκο μέσα στην περασμένη χρονιά, με διάρκεια μέχρι το 2027.