Driveit

MotoGP: Ο Marco Bezzecchi κέρδισε με Aprilia στο Portimao

Ο οδηγός της Aprilia προηγούταν σε όλο τον αγώνα και «κλείδωσε» την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Κι ενώ χθες Σάββατο στο Sprint της Πορτογαλίας, ο Μάρκο Μπετσέκι τερμάτισε 3ος από την pole position, σήμερα κυριάρχησε από την αρχή, στον προ-τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος του MotoGP, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την 3η θέση στο πρωτάθλημα, πίσω από τον πρωταθλητή Μαρκ Μάρκεθ και τον αδερφό του Αλεξ.

Ο Ιταλός, έχοντας και πάλι την pole position με την Aprilia, προηγείτο σε όλο τον αγώνα στο Portimao, αφήνοντας στη 2η θέση τον Αλεξ Μάρκεθ (Gresini Ducati) και τρίτο τον Πέδρο Ακόστα. Χθες, είχε κερδίσει ο Μάρκεθ, με δεύτερο τον Ακόστα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MotoGP™ (@motogp)

Ο Φραντσέσκο Μπανιάια, με τη δεύτερη εργοστασιακή Ducati (η πρώτη είναι του πρωταθλητή Αλεξ Μάρκεθ), ο οποίος εγκατέλειψε, θα τερματίσει -κατά πάσα πιθανότητα- και τέταρτος στο πρωτάθλημα, εκτός κι αν γίνει θαύμα στον τελευταίο αγώνα στη Βαλένθια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MotoGP™ (@motogp)

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Φερμίν Αλντεγκέρ με την άλλη Gresini Ducati.

Ακολούθησαν ο Μπραντ Μπίντερ με την εργοστασιακή ΚΤΜ και ο Φάμπιο Κουαρταράρο με τη Yamaha.

Τι φινάλε του πρωταθλήματος θα παιχτεί στη Βαλένθια 15-16 Νοεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα