Τετάρτη, 8 Μαΐ
24oC Αθήνα

ATP Cup: Κρούσμα κορονοϊού στη Μελβούρνη – Αναβάλλονται όλα τα ματς

ATP Cup: Κρούσμα κορονοϊού στη Μελβούρνη – Αναβάλλονται όλα τα ματς

Όλα τα αυριανά (3/2) ματς στο ATP Cup συμπεριλαμβανομένων φυσικά αυτά του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη αναβλήθηκαν λόγω εντοπισμού κρούσματος κορονοϊού. Ανησυχία για το Australian Open. 

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας εργαζόμενος στο Grand Hyatt της Μελβούρνης, όπου πέρασαν την καραντίνα τους 500-600 άτομα σχετιζόμενα με το Australian Open (8-21/2) και το ATP Cup, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί εκτάκτως πως όλα οι αυριανές αναμετρήσεις αναβάλλονται.

Όσοι διέμεναν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα μπουν σε καραντίνα και θα υποβληθούν σε τεστ, ενώ αυτό σημαίνει παράλληλα πως ούτε η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα στο Grampians Trophy, ούτε η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με την Ισπανία για την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Cup, εκεί όπου έτσι κι αλλιώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα αντιμετώπιζε τον Ράφα Ναδάλ -όπως αναμενόταν- αφού ο Ισπανός τέθηκε εκτός οριστικά με ενοχλήσεις στην πλάτη, όπως γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι.

Το ζήτημα πλέον είναι πως οι διοργανωτές θα… χωρέσουν τα ματς χρονικά, αφού την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση του Australian Open.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις