Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Basket League: Ο υπερήφανος Σερέλης και ο «τελικός των τελικών» για τον Γιατρά

Basket League: Ο υπερήφανος Σερέλης και ο «τελικός των τελικών» για τον Γιατρά
ΦΩΤΟ Intime

Ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε υπερήφανος μετά τη νίκη του Λαυρίου μέσα στην Πάτρα επί του Προμηθέα, που έφερε στα ίσα τη σειρά των ημιτελικών της Basket League τόνισε πως η ομάδα του πάει για έναν «τελικό» στο 5ο ματς της σειράς, με τον τεχνικός των Αχαιών, Μάκη Γιατρά να υπερθεματίζει μιλώντας για «τελικό των τελικών». 

Υπερήφανος για την επιστροφή που πέτυχε το Λαύριο στην ημιτελική σειρά της Basket League με τον Προμηθέα Πατρών (2-2), δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί των Αχαιών.

Basket League: Μπρέικ το Λαύριο στην Πάτρα και στα «σχοινιά» ο Προμηθέας

«Από το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε, το μυαλό μας έχει ξεμπλοκάρει κατά πολύ. Τα παιδιά παίζουν με τον τρόπο που θέλουμε. Έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα φυσικά. Θα πάμε σα να μην έχει γίνει τίποτα τη σειρά, να παίξουμε έναν τελικό. Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτά τα παιδιά θέλουν να δείξουν ότι δίκαια βρίσκονται εδώ που βρίσκονται. Δεν τα παρατούν ποτέ. Το Σάββατο θα είναι ένας τελικός. Ότι κι αν γίνει δύο ομάδες παίζουν φανταστικά. Είμαι πολύ γεμάτος και περήφανος για την επιστροφή που έχει κάνει η ομάδα μου» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ως τελικό των τελικών, χαρακτήρισε ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς, το Game 5 (29/5) με το Λαύριο, στο οποίο θα κριθεί και η ομάδα που θα προκριθεί στους εφετινούς τελικούς της Α1 Ανδρών/Basket League, όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός.

«Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν παίξαμε σαν ομάδα. Το Λαύριο ήταν καλύτερο, έβαλε 13 τρίποντα, ενώ εμείς ευστοχήσαμε μόλις σε 3», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό των τελικών στο Λαύριο. Εκεί, χρειάζεται να είμαστε ομάδα. Έχουμε αποδείξει και στις πιο δύσκολες συνθήκες, ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις