Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Champions League: “Ζωντανή” η Ίντερ! Προκρίθηκε η Λίβερπουλ – Όλα τα αποτελέσματα κι οι βαθμολογίες (videos)

Champions League: “Ζωντανή” η Ίντερ! Προκρίθηκε η Λίβερπουλ – Όλα τα αποτελέσματα κι οι βαθμολογίες (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ίντερ χρειαζόταν μόνο νίκη στη Γερμανία επί της Γκλάντμπαχ για να μείνει “ζωντανή” για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και παρότι έπαιξε με τη “φωτιά” στο τέλος, επικράτησε με 3-2 και έμεινε “ζωντανή” στο δεύτερο όμιλο, όπου γίνεται “σφαγή”.

Η ομάδα του Μιλάνου άνοιξε το σκορ με τον Νταρμιάν στο 17′, αλλά παρότι ισοφαρίστηκε από τον Πλέα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

Η Ρεάλ φάτσα με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League! (video)

Ο Λουκάκου σκόραρες δις στο δεύτερο μέρος και την ίδια ώρα ο Πλέα έχασε την ευκαιρία για ένα χατ-τρικ, αφού παρότι μείωσε στο 76′, το VAR ακύρωσε το γκολ του στο 83′. Η Γκλάντμπαχ πάντως στην κορυφή του ομίλου και κρατάει την τύχη στα χέρια της, σε αντίθεση με την Ίντερ.

 

Στον πρώτο όμιλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης “κράταγε” την πρόκριση στα χέρια της για 86 λεπτά, χάρη σε ένα γκολ του Ζοάο Φέλιξ από νωρίς, αλλά η Μπάγερν Μονάχου δεν τα παράτησε παρότι δεν είχε ουσιαστικό ενδιαφέρον στο ματς. Ισοφάρισε έτσι με πέναλτι του Μίλερ στο τέλος και “πάγωσε” την ομάδα του Σιμεόνε.

Οι Μαδριλένοι χρειάζονται πάντως, μία ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική για να “σφραγίσουν” το δεύτερο “εισιτήριο” για τους “16” του Champions League, πίσω από τους “Βαυαρούς”.

Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Λίβερπουλ εξασφάλισε τη δική της πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με το 1-0 επί του Άγιαξ, χάρη σε γκολ του Κέρτις Τζόουνς στο 48′, με τον Άγγλο να γίνεται ο τρίτος νεαρότερος σκόρερ των “κόκκινων” στο Champions League.

 

“Ζωντανοί” έμειναν όμως και οι Ολλανδοί για τη δεύτερη θέση, αφού η Αταλάντα “αυτοκτόνησε” κόντρα στην Μίντιλαντ και της χάρισε τον πρώτο της βαθμό στους ομίλους, με το 1-1 στο Μπέργκαμο. Ο Σολτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 13′, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ του Ρομέρο στο 79′ για να γλιτώσει έστω την ήττα, η ιταλική ομάδα.

 

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

GROUP A

Λοκομοτίβ Μόσχας – Ζάλτσμπουργκ 1-3

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 1-1

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν 13

2. Ατλέτικο 6

3. Ζάλτσμπουργκ 4

4. Λοκομοτίβ Μόσχας 3

GROUP B

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0

Γκλάντμπαχ – Ίντερ 2-3

Η βαθμολογία

1. Γκλάντμπαχ 8

2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 7

3. Ρεάλ Μαδρίτης 7

4. Ίντερ 5

GROUP C

Πόρτο – Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 2-1

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 13

2. Πόρτο 10

3. Ολυμπιακός 3

4. Μαρσέιγ 3

GROUP D

Αταλάντα – Μίντιλαντ 1-1

Λίβερπουλ – Άγιαξ 1-0

Η βαθμολογία

1. Λίβερπουλ 12

2. Αταλάντα 8

3. Άγιαξ 7

4. Μίντιλαντ 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις