Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Euroleague, Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν: Πρίφτης και Χεζόνια κόντρα στο παρελθόν

Euroleague, Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν: Πρίφτης και Χεζόνια κόντρα στο παρελθόν
Intime.gr

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τη νίκη κόντρα στην Ούνικς Καζάν (21:00, NewsIt.gr, Novasports) σε ένα ματς για την 9η αγωνιστική της Euroleague που έχει μια… ιδιαιτερότητα για τους Δημήτρη Πρίφτη, Οκάρο Γουάιτ και Μάριο Χεζόνια.

Χωρίς να έχει περιθώρια για περισσότερες βαθμολογικέ απώλειες, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς Καζάν, για την 9η αγωνιστική στη Euroleague.

Με ρεκόρ 2-6, το “τριφύλλι” βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (περνάει μόνο την Ζαλγκίρις που δεν έχει ακόμα κάνει νίκη στη φετινή διοργάνωση) και θέλει να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις μετά τις διαδοχικές ήττες του από Βιλερμπάν και Ερυθρό Αστέρα.

Απ’ την άλλη, στα… χαμηλά βρίσκεται και η Ούνικς Καζάν, με ρεκόρ 3-5. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς προέρχεται από ήττα στον αγώνα με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, ενώ πριν μετρούσε δύο σερί νίκες.

Οι “πράσινοι” θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα τους στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, όπως και ο Οκάρο Γουάιτ.

Στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει στο 100% την ελαφρά θλάση που τον ταλαιπωρεί και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Η παράδοση στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων είναι μοιρασμένη, καθώς μετρούν από δυο νίκες. Επί ελληνικού εδάφους, οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Άνε Πάντερ (Γερμανία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

11 Νοεμβρίου

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας- Μακάμπι Τελ Αβίβ

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές

21:00 Παναθηναϊκός – Ούνιξ Καζάν

22:00 Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια

12 Νοεμβρίου

19:00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Ολυμπιακός

19:45 Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο

21:00 Μονακό – Μπάγερν Μονάχου

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις